Με δύο πολυεκατομμυριούχους και πασίγνωστους ηθοποιούς ως γονείς, η 29χρονη Μπέλα Κρουζ Κίντμαν θα μπορούσε εύκολα να απολαμβάνει τα οφέλη του νεποτισμού του Χόλιγουντ «κλείνοντας» σημαντικούς κινηματογραφικούς ρόλους και ζώντας σε πολυτελή ρετιρέ στην Αμερική.

Όμως, το μεγαλύτερο παιδί του Τομ Κρουζ και της πρώην συζύγου του, Νικόλ Κίντμαν, προτιμά το Λονδίνο από το Λος Άντζελες και αποφεύγει τον τρόπο ζωής των διάσημων γονέων της ζώντας μια ήσυχη ζωή στο Κρόιντον της Βρετανίας με τον σύζυγό της Μαξ Πάρκερ και το… ερπετό που έχουν για κατοικίδιο.

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται η Mirror, η νεαρή καλλιτέχνιδα «έριξε πόρτα» στον πατέρα της, ο οποίος της πρότεινε να ζήσει στο ρετιρέ του στο Λονδίνο με νοίκι -μόλις!- 342.000 λίρες τον μήνα, όταν η Μπέλα μετακόμισε στη βρετανική πρωτεύουσα το 2017 για να βρίσκονται πιο κοντά στους γονείς του συζύγου της.

Λέγεται ότι ο 59χρονος πατέρας της, Τομ Κρουζ, έχει ακόμα ένα σπίτι κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο, η οποία έχει εσωτερική πισίνα και απίστευτη θέα.

Η Μπέλα όμως, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και ζει σε ένα σπίτι τριών δωματίων.

«Δεν θα την αναγνώριζα ούτε αν ερχόταν και με χτυπούσε στο πρόσωπο» είχε πει στη βρετανική Sun, μια γειτόνισσα της Μπέλα Κρουζ Κίντμαν το 2017. «Έχουν ένα ερπετό, όπως έχουμε καταλάβει από το κόκκινο φως του ενυδρείου. Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε, είναι πολύ μυστηριώδης. Υποθέτω ότι ήθελε να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά δεν ξέρω γιατί επέλεξε το Κρόιντον η καημένη!» συνέχισε η γειτόνισσα.

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στον αγγλικό τρόπο ζωής και μάλιστα υποστήριξε την εθνική Αγγλίας στα προκριματικά για το Euro 2020.

Η Ιζαμπέλα και ο Μαξ παντρεύτηκαν το 2015, μόλις έναν χρόνο μετά το… προξενιό που τους έκαναν κοινοί τους φίλοι και ακόμα και την ημέρα του γάμου, τίποτα δεν θύμιζε celebrities καθώς οι διάσημοι γονείς της νύφης δεν ήταν μεταξύ των καλεσμένων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με σαϊεντολογική τελετή στο πολυτελές Dorchester Hotel στο Λονδίνο και έγινε σε στενό κύκλο με λίγους φίλους και συγγενείς. Τόσο η Νικόλ Κίντμαν όσο και ο Τομ Κρουζ δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τομ Κρούζ και Νικόλ Κίντμαν

Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν -που ήταν παντρεμένοι από το 1990 έως το 2001- υιοθέτησαν την Μπέλα το 1992 και στη συνέχεια τον μικρότερο αδελφό της, Κόνορ Κρουζ, το 1995.

Παρά το γεγονός ότι οι γονείς της έχουν συνολική περιουσία αξίας άνω των 600 εκατομμυρίων λιρών, η Μπέλα ήθελε πάντα να βγάζει τα δικά της χρήματα και χρησιμοποιεί συχνά τον λογαριασμό της στο Instagram για να προωθήσει διάφορα καλλιτεχνικά σχέδια.

Μπέλα Κρουζ Κίντμαν: Η αποξένωση με τη μητέρα της, Νικόλα Κίντμαν και οι φήμες για «επανασύνδεση»

Τα δύο παιδιά των Κρουζ και Κίντμαν, Μπέλα και Κόνορ είναι Σαϊεντολόγοι, όπως ο πατέρας του. Η μητέρα τους είχε σχολιάσει την απόφασή τους να ασπαστούν τη Σαϊεντολογία το 2019, σε συνέντευξή της στη Sun: «Πήραν αυτή την απόφαση. Δουλειά μας ως γονείς είναι να προσφέρουμε πάντα ανιδιοτελή αγάπη».

Όμως, μετά το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους το 2001, η Μπέλα είχε απομακρυνθεί με τη μητέρα της, Νικόλ Κίντμαν. Φήμες έλεγαν ότι επειδή η Κίντμαν δεν είναι οπαδός του θρησκευτικού κινήματος, είναι «καταπιεστική» και οι Σαϊεντολόγοι δεν επικροτούν τις σχέσεις με «καταπιεστικά» άτομα επειδή θεωρούνται εμπόδιο για την πνευματική ανάπτυξη.

Η Νικόλ Κίντμαν δεν πήγε στον γάμο της κόρης της αν και ήταν στο Λονδίνο. Η ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλάει για τις σχέσεις της με τα παιδιά της. «Αυτά τα κρατάω για τον εαυτό μου. Πρέπει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Είμαι 150% βέβαιη ότι θα άφηνα τα πάντα στη ζωή μου για τα παιδιά μου γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου» έχει πει στις σπάνιες δηλώσεις της στο περιοδικό Who.

Τομ Κρούζ και Νικόλ Κίντμαν

Ωστόσο, πρόσφατα, η Μπέλα Κρουζ Κίντμαν φαίνεται ότι έχει έρθει και πάλι κοντά με τη διάσημη μητέρα της καθώς οι fans παρατήρησαν ότι άρχισε να κάνει like στις αναρτήσεις της Νικόλ Κίντμαν στο Instagram.

«Είναι τεράστιο να κάνει like στα ποστ της Νικόλ μετά από όσα έχουν συμβεί ανάμεσά του» ανέφερε πηγή προσκείμενη στην οικογένεια στο περιοδικό New Idea, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.