Η βασίλισσα της ποπ έχει βάλει προς πώληση την έπαυλη των 1.114 τ.μ. που αγόρασε από τον τραγουδιστή της R&B The Weeknd τον περασμένο Απρίλιο για 26 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη New York Post. Ο The Weeknd την είχε πουλήσει στη Μαντόνα πέρυσι έναντι του ποσού των 19,3 εκατομμυριών δολαρίων, οπότε η Μαντόνα σίγουρα θα κερδίσει κάτι παραπάνω από έξι εκατομμύρια δολάρια αν το πουλήσει (όχι ότι θα κάνει και τεράστια διαφορά στον ήδη παχυλό τραπεζικό της λογαριασμό)!

Η έπαυλη της Μαντόνα

Η Μαντόνα, ωστόσο, σύμφωνα με το housedigest.com, κατάφερε να προσθέσει μερικές ακόμη ανέσεις στο σπίτι για να αυξήσει την αξία της έπαυλης, όπως γυμναστήριο και αίθουσα πιλάτες στον αχυρώνα, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Η έπαυλη βρίσκεται στους Hidden Hills του Λος Άντζελες σε τρία στρέμματα γης και απεριόριστης ιδιωτικότητας στην περιφραγμένη κοινότητα. Διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια και πολλές επιλογές ψυχαγωγίας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οικόπεδο τριών στρεμμάτων με πισίνα θαλασσινού νερού

Η έπαυλη της Μαντόνα

Το πολυτελές αρχοντικό της Μαντόνα αποτελεί το τέλειο μοντέλο για ένα μοντέρνο σπίτι με αναφορές στα μέσα του αιώνα. Περιβάλλεται από εκπληκτικά δέντρα, ενώ σύμφωνα με το Compass υπάρχει ένα μεγάλο μονοπάτι που οδηγεί μέχρι την μπροστινή πόρτα. Ο δρόμος χωράει έως και πέντε αυτοκίνητα που περικλείονται από κοντά κομμένους φράκτες και τεράστια δέντρα. Το εξωτερικό του αρχοντικού είναι λευκό, με πολλαπλά τζάμια και καφέ παντζούρια.

Η πίσω αυλή είναι τεράστια, ενώ διαθέτει τόσο πισίνα με θαλασσινό νερό, όσο και γήπεδο μπάσκετ. Υπάρχει, επίσης, ένα ανεξάρτητο γκαράζ πέντε αυτοκινήτων με θέσεις στάθμευσης με φωτισμό LED και ένας ξενώνας δύο υπνοδωματίων με δύο μπάνια με τη δική του πλήρως εξοπλισμένη. Τέλος, στον εξωτερικό χώρο διακρίνονται πολλές ξαπλώστρες και καναπέδες, τζάκι και υπαίθριες ψησταριές στο ξεχωριστό αίθριο, το οποίο οδηγεί, επίσης, στην πισίνα.

Ευρύχωρη ανοιχτή διάταξη στους εσωτερικούς χώρους

Η έπαυλη της Μαντόνα

Το λευκό εσωτερικό είναι διακοσμημένο με τα πιο μινιμαλιστικά διακοσμητικά στοιχεία. Το φουαγιέ έχει έναν υπέροχο πολυέλαιο δάκρυ πάνω από ένα μαύρο στρογγυλό τραπέζι. Ενώ εντύπωση προκαλούν το ανακυκλωμένο δρύινο δάπεδο, μια τραπεζαρία περιβαλλόμενη από γυάλινες πόρτες απέναντι από την κεντρική σκάλα και ένα κελάρι κρασιού με μπλε φωτισμό.

Η κουζίνα του σπιτιού διαθέτει μαρμάρινους πάγκους και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ το σαλόνι βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα και έχει άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό αίθριο. Είναι διακοσμημένο με υπέροχους λευκούς καναπέδες, ένα όμορφο γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού και ένα λευκό χαλί.

Τεράστια παράθυρα σε κάθε δωμάτιο

Η έπαυλη της Μαντόνα

Ο δεύτερος όροφος έχει πολλά δωμάτια με πολλά μπαλκόνια. Ένα από τα επτά υπνοδωμάτια στο κεντρικό σπίτι είναι διακοσμημένο με έναν μικρό κρυστάλλινο πολυέλαιο, ένα άνετο κρεβάτι, έναν λευκό καναπέ και μερικές μαύρες πολυθρόνες. Σύμφωνα με το Compass, υπάρχει ένας εντυπωσιακός μαρμάρινος τοίχος με ενσωματωμένα ράφια και τζάκι, ενώ το master room διαθέτει το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πίσω αυλή και στα υπόλοιπα σπίτια στο Hidden Hills.