Η Ολίβια Γουάιλντ έμεινε άναυδη όταν της επιδόθηκαν τα χαρτιά κηδεμονίας από τον πρώην Τζέισον Σουντέικις ενώ βρισκόταν στη σκηνή του CinemaCon το βράδυ της Τρίτης 26/4. Οι δικηγόροι του πρωταγωνιστή του «Ted Lasso» προσέλαβαν έναν κλητήρα για να παραδώσει τα έγγραφα στη Γουάλιντ σχετικά με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Αλλά η Γουάιλντ έμεινε άναυδη όταν η δικαστική επιμελητής την εντόπισε στο Caesars Palace’s στο Λας Βέγκας το βράδυ της Τρίτης, όπου προωθούσε τη νέα της ταινία «Don’t Worry Darling».

Ωστόσο, πηγές λένε στο Page Six ότι ο Σουντέικις δεν γνώριζε τίποτα για τα σχέδια – και ότι «ποτέ δεν θα συγχωρούσε» να επιδοθούν έγγραφα στην Γουάιλντ με έναν τόσο «ανάρμοστο τρόπο».

Η αντίδραση της ηθοποιού και η θέση του Ted Lasso

Ενώ η Γουάιλντ ήταν πάνω στη σκηνή της δόθηκε ένας φάκελος από μια γυναίκα που τον έριξε στη σκηνή στη μέση της παρουσίασης, με την ηθοποιό να λέει: «Αυτό είναι για μένα;».

Αφού άνοιξε τα έγγραφα, η Γουάιλντ συνέχισε χωρίς να ανοιγοκλείσει τα μάτια – και έδειξε το τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθέτησε, με πρωταγωνιστές τον φίλο της Harry Styles και τη Florence Pugh, το οποίο έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από το κοινό.

Η Ολίβια Γουάιλντ έλαβε χαρτιά για την επιμέλεια των παιδιών από τον Τζέισον Σουντέικις την ώρα που παρουσίαζε ταινία

Η Γουάιλντ, 38 ετών, και ο Σουντέικις, 46 ετών, χώρισαν τον Νοέμβριο του 2020 μετά από επτά χρόνια σχέσης. Ήταν αρραβωνιασμένοι και συν-γονείς του γιου Otis, 8 ετών και της 5χρονης κόρης Daisy.

Η Ολίβια Γουάιλντ έλαβε χαρτιά για την επιμέλεια των παιδιών από τον Τζέισον Σουντέικις την ώρα που παρουσίαζε ταινία

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Ο κ. Sudeikis δεν γνώριζε εκ των προτέρων την ώρα ή τον τόπο που θα παραδιδόταν ο φάκελος, καθώς αυτό θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών διεκπεραίωσης και ποτέ δεν θα συγχωρούσε να της επιδοθεί με έναν τόσο ακατάλληλο τρόπο».

Η Ολίβια Γουάιλντ έλαβε χαρτιά για την επιμέλεια των παιδιών από τον Τζέισον Σουντέικις την ώρα που παρουσίαζε ταινία

Προς το παρόν επεξεργάζονται τους όρους της συμφωνίας επιμέλειας.

Τα παιδιά είναι με τον Σουντέικις καθώς γυρίζει τη νέα σεζόν της τηλεοπτικής επιτυχίας της Apple TV «Ted Lasso». Ο Σουντέικις ήταν ειλικρινής σχετικά με τον επώδυνο χωρισμό από την Γουάιλντ, λέγοντας στο GQ ότι είχε «φτάσει στο ναδίρ» μετά τον χωρισμό. Ωστόσο, την ευχαρίστησε στα Critics Choice Awards τον Μάρτιο του 2021, αποδίδοντάς της τα εύσημα για την ιδέα να γίνει το «Ted Lasso» σειρά. Η Γουάιλντ, σε αντάλλαγμα, έγραψε στο Twitter τα συγχαρητήριά της στον πρώην της και την ομάδα του.