Για τα πισώπλατα χτυπήματα που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο η δημοσιογράφος και βουλευτής ΝΔ, η Άννα Καραμανλή.

«Στην ΕΡΤ χτυπήθηκα κάτω από τη μέση από γυναίκα. Σε μεσημεριανό δελτίο με τον Γιώργο Συριόπουλο και την Τατιάνα Στεφανίδου, έπιασε την Τατιάνα νευρικό γέλιο κι εγώ παρουσίαζα γελώντας με αναφιλητά. Η τότε διευθύντρια ειδήσεων, Μένια Παπαδοπούλου, κάλεσε τον Γιώργο Συριόπουλο και του είπε “πες στις δύο κυρίες ότι για ένα μήνα είναι εκτός δελτίου”».

Για τον χαρακτήρα της δηλώνει ευσυγκίνητη. «Κλαίω, είμαι ευσυγκίνητη με τα παιδιά μου και τα παιδιά γενικά και τους ηλικιωμένους. Κλαίω και όταν με πνίγει το δίκιο μου, από τα νεύρα μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν κλήθηκα να ψηφίσω την απόλυσή μου από την ΕΡΤ. Είμαι πολύ αγχώδης, άλλα το διαχειρίζομαι, δεν έχω εμπιστευτεί ειδικό, έχω κάνει ψυχανάλυση στα 30» είπε.

«Τα παιδιά μου ασκούν πολύ σκληρή κριτική»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε ότι δεν ενδιαφέρει κανένα και αναφέρθηκε στην κριτική που της ασκούν τα παιδιά της.

«Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μου ζωή, αφορά την Άννα. Είμαι μονογονέας, ως εκ τούτου δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα. Τα παιδιά μου ασκούν πολύ σκληρή κριτική, η κόρη μου λέει πρέπει να ντύνεσαι, να βάφεσαι. Ο γιος μου με έβαλε πριν δύο χρόνια να ξεκινήσω τένις».

Και συμπληρώνει: «Οι άνδρες με πλησιάζουν άλλα πρέπει κι εγώ να αισθανθώ, αν είμαι απόμακρη δεν μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα. Ποτέ μη λες ποτέ για την προσωπική ζωή, θα ήθελα έναν σύντροφο που να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει».