Πρόταση στην παραγωγή του MasterChef είχε κάνει ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά την συμμετοχή του ως guest στο διαγωνισμό, να «μαζέψει» τον Μπόμπαινα καθώς διέκρινε σε εκείνον «τοξικότητα καταστροφική». Ο Ηλίας Μαμαλάκης, το πρωί της Παρασκευής (11/03) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη συμμετοχή του στο MasterChef, αλλά και για την ανάρτηση που έκανε.

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εποχή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Γιατί έκανε την οργισμένη ανάρτηση

Σχετικά με την οργισμένη ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην οποία αναφερόταν στον Δημήτρη Ταϊρίδη, είπε: «Είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας, δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δεν νομίζω ότι θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει ως ταλέντο. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».