Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» της Τετάρτης (23/02) έκανε ο Άγγελος Μπράτης. Ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM, τις γυναίκες και την καριέρα του στον χώρο της μόδας. «Στο GNTM ήταν πάρα πολύ ωραία. Όχι απλά έμαθα πώς γίνεται, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά μου αρέσει. Έχει ένα είδος ματαιοδοξίας. Το ομολογώ» ανέφερε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά.

Ποια μοντέλα απ’ όσα έχουν συμμετάσχει στο GNTM, στα χρόνια που συμμετέχει στο διαγωνισμό, έχει ξεχωρίσει; «Εγώ επέμεινα πολύ για την Παρασκευή. Μου άρεσε πάρα πολύ. Κι εξακολουθεί να μου αρέσει. Ο Αιμιλιάνο κάνει φοβερά πράγματα στο Μιλάνο και το είχαμε δει όλοι από την πρώτη στιγμή» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από έναν περιπτερά»

Την επιθυμία του να κάνει κι άλλα πράγματα τηλεοπτικά εκτός από το GNTM εξέφρασε ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος είπε πως: «Θα μου άρεσε να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά πέρα από το GNTM. Επειδή μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι γενικά, μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους και να τη γλώσσα τους, να μαθαίνω πράγματα, θα μου άρεσε να παίρνω συνεντεύξεις. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από έναν περιπτερά και να τον ρωτήσω ποια τσίχλα σας κλέβουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη; Έχω ερωτηματικά. Θέλω να μάθω. Θέλω να ξέρω».

«Είχα κατάθλιψη την πρώτη χρονιά του GNTM»

Σχολιάζοντας την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως: «Την Ισμήνη τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχει περπατήσει για εμένα πολλές φορές και στην Αθήνα και στο Μιλάνο. Τα πήγε νομίζω καλά. Στην αρχή είναι δύσκολο. Δεν είναι απλό. Στο λέω εγώ που την πρώτη χρονιά, το ότι με κράτησαν… Είχα κατάθλιψη. Δεν είχε να κάνει όμως με το GNTM ότι είχα κατάθλιψη. Αυτό με βοηθούσε. Μου έκανε καλό η συμμετοχή στο GNTM και μου αρέσει κιόλας. Περνάω ωραία».