«Μπήκα στο Survivor για κάνω πιο γνωστές τις δράσεις και να επικοινωνήσω όλα αυτά τα σημαντικά» παραδέχθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (23/02). Ο ηθοποιός εξάλλου, σε πολλές συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την απέχθεια που νιώθει για τα reality.

Σε ότι αφορά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε για να μπει στο Survivor τόνισε πως ήταν μια «πολύ δύσκολη επιλογή» και πρόσθεσε: «Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το Survivor, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες».

Οι χρηματικές απολαβές από το Survivor

«Χρηματικά στο Survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και μιλώντας για την σχέση του με τον Βαλάντη είπε πως: «Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε εμένα και την Ευρυδίκη», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Με έκανε add στο Instagram ο Βαλάντης, έκανε και βιντεοκλήση αλλά δεν το πρόλαβα».

«Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά»

«Από την στιγμή που ήμουν χωρισμένος ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο Survivor. Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα, να είμαι σε παράλληλη σχέση, αλλά έχω απατήσει. Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά. Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου, έκανα ένα τραπέζι και την ώρα που τρώμε λέω “ποιος ήταν αυτός;”. Για να δω τις αντιδράσεις» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.