Ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος τίτλος της Κέιτ Μίντλετον αυτή τη στιγμή είναι αυτός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Αλλά όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς -και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γίνει διάδοχος του θρόνου- ο τίτλος της θα αλλάξει. Όταν έρθει η ώρα, λοιπόν, η Μίντλετον θα λάβει πολλούς νέους βασιλικούς τίτλους -συμπεριλαμβανομένου ενός που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έγινε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ την ημέρα του γάμου της

Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε τον Ουίλιαμ Δούκα του Κέιμπριτζ και την Κέιτ Δούκισσα του Κέιμπριτζ την ημέρα του γάμου τους τον Απρίλιο του 2011. Η Κέιτ έλαβε επίσης τον τίτλο HRH -Η Βασιλική Υψηλότητα- που θα παραμείνει ως έχει καθώς ο Ουίλιαμ ανεβαίνει στο θρόνο. Οι άλλοι τίτλοι που θα λάβει στο μέλλον θα συνδέονται με τον σύζυγό της ή θα παραχωρηθούν από τον Μονάρχη. Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, η Κέιτ πιθανότατα θα παραιτηθεί από τον τίτλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και θα λάβει νέους.

Ο Δρ. Μπομπ Μόρις -Ανώτερος Επίτιμος Ερευνητικός Συνεργάτης στη Μονάδα Συντάγματος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου- είπε στην Express ότι τουλάχιστον τρεις νέοι βασιλικοί τίτλοι θα μπορούσαν να αποδοθούν στο μέλλον στη Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον: Οι τίτλοι που πιθανότατα θα κληρονομήσει όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη βασιλική οικογένεια όταν θα η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει και ο Κάρολος γίνει βασιλιάς, αναφέρει το cheatsheet.com. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει ο προφανής διάδοχος του θρόνου -μια θέση που ο Κάρολος κατείχε εδώ και 70 χρόνια- και θα κληρονομήσει το Δουκάτο της Κορνουάλης. Αυτό θα κάνει αυτόματα τον Ουίλιαμ Δούκα της Κορνουάλης. Και ως σύζυγός του, η Κέιτ θα έχει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης. Ένας τίτλος που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα.

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να γίνει η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Ένας σημαντικός τίτλος που είναι πολύ εξοικειωμένος με τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είναι αυτός της Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σε αντίθεση με τον Δούκα της Κορνουάλης, ο τίτλος του Πρίγκιπα της Ουαλίας δεν πηγαίνει αυτόματο στον διάδοχο του θρόνου, καθώς πρέπει να διατεθεί από τον Μονάρχη. Αυτό σημαίνει ότι ο τίτλος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν αποτελεί εγγύηση για την Κέιτ.

Κέιτ Μίντλετον

«Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, ο μεγαλύτερος γιος του δεν κληρονομεί αυτόματα τον τίτλο του πατέρα του ως Πρίγκιπα της Ουαλίας», εξήγησε ο Δρ. Μόρις και συνέχισε «Αντίστοιχα, όταν ο σύζυγός της γίνει Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον θα γίνει Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ θα μοιράζεται και τον άλλο τίτλο του Δούκα της Κορνουάλης».

Κέιτ Μίντλετον

Περισσότεροι τίτλοι από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία

Ο Δρ. Μόρις σημείωσε, επίσης, ότι ο Ουίλιαμ θα λάβει νέους τίτλους που θα χρησιμοποιήσει στη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία -ο Δούκας του Ρόθσεϊ και ο κόμης του Κάρικ. Οι νέοι τίτλοι του Ουίλιαμ θα κάνουν αυτόματα την Κέιτ Δούκισσα του Ρόθσεϊ στη Σκωτία και Κόμισσα του Κάρικ στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας σημείωσε επίσης ότι για το 2022, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την Καμίλα Βασιλική Κυρία του Most Noble Order of the Garter. Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο πράγμα θα μπορούσε να συμβεί στην Κέιτ υπό τον επόμενο Μονάρχη της χώρας.