Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση της Βάνας Μπάρμπα πως θα ήθελε να πάει να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή.

«Η Βάνα ρώτησε τον Πέτρο αν θέλει να τον επισκεφτεί στη φυλακή; Θα την πάρω τηλέφωνο τη Βάνα να τη ρωτήσω. Ξέρετε ότι αυτοί που είναι στις φυλακές αποφασίζουν για το ποιον θα δουν. Δεν ξέρω αν θα θέλει να τη δει. Ήταν τόσο φίλοι που θέλει να πάει να τον αγκαλιάσει; Εγώ τον Πέτρο θα τον δω στο δικαστήριο. Η Βάνα, επειδή είναι φίλη μου, δεν θέλω να σχολιάσω τι λέει», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνει περίεργες δηλώσεις, δικαίωμά της είναι. Τώρα να σχολιάσω τις περίεργες δηλώσεις της Βάνας;».

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Χρήστο Λούλη

Ο Χρήστος Λούλης κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξής του τόνισε πως δεν είναι μέλος γιατί βαριέται να πάει να γραφτεί. Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Σπύρος Μπιμπίλας χαρακτήρισε άστοχη και προσβλητική τη δήλωση του Χρήστου Λούλη.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε. Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα. Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν επιτρέπεται να κάνει συνεχώς άστοχες δηλώσεις. Άστοχη δήλωση για τη Μακρυπούλια, για τον Σεφερλή, τώρα για το ΣΕΗ. Η δήλωσή του είναι άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα και να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε».