Για τον γάμο του με τη Μαρία Κορινθίου, την καριέρα του αλλά και το μαρτύριο που έχει ζήσει με τους παπαράτσι όταν τον κυνηγούσαν συνεχώς μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα (17/1) ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά», είπε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός, ενώ μιλώντας για την αχαριστία στο χώρο της δουλειάς του αποκάλυψε ότι «Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη».

«Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα» τόνισε.

Εστιάζοντας στη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, ανέφερε ότι «Η Μαρία δεν έχει ”ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ».

«Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας»

«Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες», δήλωσε και αποκάλυψε «μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας».

Αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, ο Γιάννης Αϊβάζης επεσήμανε: «Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα».