Για κάποιους, το να βγαίνεις με κάποιον που είναι πολύ νεότερος δεν ακούγεται ιδανικό σενάριο. Κι αν δεν είναι τόσο ώριμοι; Κι αν δεν θέλουν τα ίδια πράγματα από τη ζωή; Τι γίνεται αν δεν έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα; Αλλά τα ζευγάρια των celebrities που ακολουθούν με μεγάλες διαφορές ηλικίας, και μάλιστα με τη γυναίκα να είναι μεγαλύτερη, φαίνεται ότι τα έχουν καταφέρει. Και μάλιστα αρκετά καλά!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο φίλος της Σαμ Ασγκάρι συναντήθηκαν το 2016 όταν πρωταγωνίστησε στο μουσικό της βίντεο για το τραγούδι «Slumber Part». Η Σπίαρς, πια, 40 ετών, ενώ ο ηθοποιός και προπονητής γυμναστικής Ασγκάρι είναι μόλις 28. Και μπορεί η διαφορά μεταξύ του ζευγαριού να είναι 12 έτη, ωστόσο, σύμφωνα με το bestlifeonline.com, δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για την ποπ σταρ και τον νεαρό personal trainer.

Ολίβια Ουάιλντ – Χάρι Στάιλς

Ολίβια Ουάιλντ- Χάρι Στάιλς

Ένα από τα πιο πρόσφατα ζευγάρια του Χόλιγουντ είναι η Ολίβια Ουάιλντ και ο Χάρι Στάιλς, που έχουν εννέα χρόνια διαφορά. Η 37χρονη ηθοποιός- σκηνοθέτης και ο 27χρονοις τραγουδιστής φέρεται να άρχισαν να βγαίνουν γύρω στις αρχές του 2021. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Worry Darling», την οποία η Ουάιλντ σκηνοθετεί με τον Στάιλς ως έναν από τους σταρ. Αν και δεν έχουν σχολιάσει τη σχέση τους, εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί πιασμένοι χέρι χέρι σε έναν γάμο.

Κέιτ Χάντσον – Ντάνι Φουτζικάουα

Κέιτ Χάντσον- Ντάνι Φουτζικάουα

Η Κέιτ Χάντσον και ο Ντάνι Φουτζικάουα είναι μαζί από το 2017 και έχουν μια μικρή κόρη που ονομάζεται Ράνι, η οποία γεννήθηκε το 2018, ενώ η Χάντσον έχει, επίσης, δύο γιους από προηγούμενες σχέσεις της. Ο Φουτζικάουα, 34 ετών και επτά χρόνια νεότερος της συντρόφου του, είναι μουσικός που ήταν στο συγκρότημα Chief και ίδρυσε επίσης μια δισκογραφική εταιρεία που ονομάζεται Lightwave Records, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

Κόρτνεϊ Κοξ – Τζόνι ΜακΝτέιντ

Κόρτνεϊ Κοξ- Τζόνι ΜακΝτέιντ

Ο σύντροφος της πολυαγαπημένης Μόνικα από τα «Φιλαράκια», κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ, είναι 12 χρόνια νεότερος από την ηθοποιό. Η 56χρονη σταρ των Friends είναι σε σχέση με τον 44χρονο μουσικό των Snow Patrol, Τζόνι ΜακΝτέιντ από το 2013. Το ζευγάρι χώρισε για λίγο το 2015 και στη συνέχεια τα ξαναβρήκε το 2016. Η Κοξ, μάλιστα, είχε, επίσης, διαφορά ηλικίας με τον πρώην σύζυγό της, Ντέιβιντ Αρκέτ, ο οποίος είναι επτά χρόνια νεότερός της.

Λίζα Μπονέ – Τζέισον Μομόα

Λίζα Μπονέ- Τζέισον Μομόα

Η Λίζα Μπονέ και ο Τζέισον Μομόα είχαν διαφορά ηλικίας 12 ετών κατά την διάρκεια του γάμους τους, οι οποίοι χώρισαν τον Ιανουάριο του 2022, έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, από τα οποία 4 έγγαμου βίου. Η Μπονέ είναι 54 ενώ ο Μομόα είναι 42. Το ζευγάρι ηθοποιών γνωρίστηκε το 2004 και παντρεύτηκε το 2017, ενώ μαζί έχει αποκτήσει μαζί μια 13χρονη, σήμερα, κόρη, τη Λόλα, και έναν γιο 12 ετών, τον Νάκοα- Γουλφ. Η Μπονέ, ωστόσο, έχει και μια 32χρονη κόρη, την ηθοποιό Ζόε Κράβιτς, από την προηγούμενη σχέση της με τον μουσικό Λένι Κράβιτς.

Σακίρα – Ζεράρ Πικέ

Σακίρα- Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα έγραψε το τραγούδι «23» για τον σύζυγό της, τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, το οποίο αναφέρεται και στη διαφορά ηλικίας τους. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν μόλις 23 ετών, έχει δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας. Και μάλιστα ακριβώς δέκα χρόνια, γιατί έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια μαζί, στις 2 Φεβρουαρίου. Φέτος η επιτυχημένη τραγουδίστρια κλείνει τα 45 χρόνια και ο σύζυγός της τα 35!