Για τη ζωή της μετά τον ερχομό των διδύμων μίλησε στο Πρωινό η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή Instagramer είπε πως οι 6 μηνών δίδυμες κόρες της είναι πολύ διαφορετικές σε χαρακτήρα και ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ ενεργός στην καθημερινότητα των παιδιών. «Ο Σάκης είχε αναλάβει όλα όσα αφορούσαν τις δουλειές μας για 6 μήνες, καθώς εγώ ζήτησα να αφοσιωθώ και να φροντίζω τα μωρά μας» είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ότι η αλλαγή στη ζωή της γυναίκας με τον ερχομό των παιδιών είναι μεγάλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για έξι μήνες αισθανόμουν τριπλή οντότητα».

Η Χριστίνα Μπόμπα είπε πως μέσα σε λίγους μήνες έζησαν σε 3 σπίτια: «Το σπίτι που μέναμε πουλήθηκε όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος και έπρεπε να το αφήσουμε, το καινούριο μας σπίτι, το δικό μας σπίτι δεν ήταν έτοιμο και πήγαμε σε ένα σπίτι γειτόνων μας για λίγο καιρό, που έλειπαν στο εξωτερικό και μας το παραχώρησαν» λέει.

Μιλώντας για την προβολή της ζωής της μέσα από το Instagram είπε ότι δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι υπερβολικό και ότι αγαπάει το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς εκφράζει την αισθητική της. Μίλησε ακόμη για τα εστιατόρια που έχει και ο αριθμός τους πρόκειται να αυξηθούν σύντομα, αλλά και το κατά πόσο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και αν ναι, με τι είδους εκπομπή θα ήθελε να γίνει αυτό.