Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του, τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα παρευρεθεί στον τελικό του J2US, όπως είναι φυσικό.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν μέσα στα τρία ζευγάρια που έχουν φτάσει στον τελικό, θα παρακολουθήσει -αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκπομπής και της παραγωγής- το τελευταίο live από το σπίτι του, ενώ αν η Άννα Μαρία συνεχίσει να είναι αρνητική, τότε τη θέση του θα πάρει ο STAN, για να τον αντικαταστήσει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, παρά τα συμπτώματα που τον κρατούν στο σπίτι, δεν χάνει το χιούμορ του και μάλιστα, αποκάλυψε σε story του στο Instagram, ότι όλη του η οικογένεια είναι θετική στον κορονοϊό, εκτός από τη σύζυγό του Αντελίνα, η οποία έχει βγει αρνητική.

«Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική!! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλη τη Δευτέρα βράδυ!! Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;», έγραψε.

Σε επόμενο story του, ο Χάρης Βαρθακούρης, αποκάλυψε την κουβέντα που είχε με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, ο οποίος του πρότεινε να τον αντικαταστήσει στο J2US.

«Όταν πήρα εχθές τον πατέρα μου για να του πω ότι βρέθηκα θετικός, πάνω στην κουβέντα, του θύμισα ότι μέσα σε όλα, έχω και τον τελικό του J2US αυτό το Σάββατο και δεν θα καταφέρω να πάω! Με ρωτάει: “Και τι θα γίνει με τη δικιά σου;”. Απαντώ: “Λογικά θα βρουν αντικαταστάση μου”. Και μου λέει: “Θέλεις να πάω εγώ στη θέση του;”».