O Άνταμ Σάντλερ εκτός από αγαπημένος κωμικός ηθοποιός είναι και μια κατηγορία μόνος του όσον αφορά το στυλ του. Συνδυάζει κάτι μεταξύ ιδιοκτήτη εργαστηρίου παραγωγής μεθαμφεταμίνης και χαλαρού ανθρώπου που πάει για βόλτα το σκύλο του. Πράγμα που κάνει συχνά.

Από πολλούς στιλίστες οι επιλογές του έχουν χαρακτηριστεί ως «άθλια κομψές». Αυτές οι επιλογές του λοιπόν του έδωσαν τον τίτλο του κορυφαίου αστέρα στην κατηγορία της Google και των Google Trends «Στυλ διασημοτήτων για το 2021». Η Google παρουσίασε τις κορυφαίες αναζητήσεις των χρηστών για το 2021 και ο ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει πολλούς διάσημους.

«Είναι ο απόλυτος πολέμιος της συμβατικής μόδας», είπε ο ειδικός του στυλ Ρόμπερτ Βέρντι στη New York Post για την αδιαπραγμάτευτη ιδιοφυΐα του ηθοποιού. «Μοιάζει σαν να πηγαίνει για αποκατάσταση, αλλά ο κόσμος το λατρεύει γιατί είναι αυθεντικό».

Ο Σάντλερ, 55 ετών, γνωστός για τα αθλητικά σορτσάκια και τα μπλουζάκια χωρίς στάμπες, ξεπέρασε άλλους αστέρες της ποπ κουλτούρας όπως Britney Spears (Νο. 2), Harry Styles (Νο. 6) και Lizzo (Νο. 9) στην αναζήτηση της Google για τα ρούχα διασημοτήτων.

Γιατί ξεχώρισε το στυλ του Σάντλερ στη Google

Ο Βέρντι πιστεύει ότι τα street style ρούχα του Σάντλερ γίνονται πιο μοντέρνα, επειδή έτσι ντύνονταν όλοι κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.

«Στον απόηχο του COVID, όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο υλισμός δεν έχει σημασία», είπε ο γκουρού του στυλ για τον Σάντλερ, του οποίου η αξία υπολογίζεται στα 420 εκατομμύρια δολάρια. «Αντιπροσωπεύει αυτό που κάναμε όλοι κατά τη διάρκεια του lockdown, το οποίο ήταν να μένουμε στον ίδιο μας τον ιδρώτα για μια εβδομάδα, να μην κάνουμε ντους κάθε μέρα και να φοράμε παλιά παπούτσια για να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο».

«Η εμφάνισή του “δεν με νοιάζει” απηχεί στους ανθρώπους τώρα περισσότερο από ποτέ γιατί αυτή είναι η πραγματική ζωή. Κανείς δεν τριγυρνάει με Dior και διαμάντια. Στον κόσμο αρέσει το γεγονός ότι νιώθει άνετα να είναι απλώς ο εαυτός του», πρόσθεσε ο Βέρντι.

Και οι χιλιάδες θαυμαστές που ακολουθούν το #SANDLERCORE – ένα hashtag με 329.000 βίντεο στο TikTok – δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν περισσότερο.

«Το μόνο που θέλω να φορέσω αυτή τη στιγμή είναι το Sandlercore», είπε ένας θαυμαστής σε ένα βίντεο που δείχνει μια σειρά από φωτογραφίες του street style του Σάντλερ.

«Αποφάσισα ότι το 2022 είναι η χρονιά που το στυλ μου θα επηρεαστεί εκατό τοις εκατό από τον Άνταμ Σάντλερ», έγραψε στο Twitter ένας άλλος θαυμαστής της τάσης.

Ο Βέρντι αστειευόμενος σχετικά με την ασύλληπτη ένδυση του Σάντλερ είπε: «Μου θυμίζει τον Γουόλτερ Γουάιτ στο Breaking Bad», γέλασε, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του Bryan Cranston στο επιτυχημένο δράμα της ως βαρώνο ναρκωτικών που παρασκεύαζε μεθαμφεταμίνη.