Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Σωτήρης Χατζάκης το πρωί της Πέμπτης (25/11) και δυο από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν με τους παρουσιαστές, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκόρδα ήταν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και το πρόσφατο ζήτημα προέκυψε με τον Άρη Σερβετάλη μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

Σε ότι αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο Σωτήρης Χατζάκης εξέφρασε την άποψη του, λέγοντας πως:  «Η θέση μου είναι ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι. Το λέω ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Ούτε εγώ ήθελα να εμβολιαστώ γιατί είχα διάφορες φοβίες αλλά είχα στο περιβάλλον μου ανοσοκατασταλμένους, ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση και παιδιά. Οπότε είπα ότι πρέπει να δράσω συλλογικά. Το έκανα και θα το ξανακάνω διότι αυτή τη στιγμή γίνεται ένας πόλεμος, έχουν περάσει οι νεκροί αυτούς του ελληνοαλβανικού μετώπου».

«Μπορεί να γίνουμε πουά, να βγάλουμε προβοσκίδα»

Ο Σωτήρης Χατζάκης μιλώντας για όσους δεν εμβολιάζονται είπε: «Κινδυνεύει ο άλλος από σένα. Είσαι μια κινούμενη απειλή. Εμβολιαστήκαμε και έχουμε ένα τίμημα. Μπορεί να γίνουμε πουά, να βγάλουμε προβοσκίδα. Εκείνοι πιο τίμημα έχουν που δεν εμβολιάζονται;» είπε για όσους δεν εμβολιάζονται».

«Ο Χριστός φωτίζει τους γιατρούς και οι γιατροί σώζουν ζωές»

Για το ζήτημα το οποίο προέκυψε με τον Άρη Σερβετάλη μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», μίλησε ο Άρης Χατζάκης και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον συνάδελφο του.

«Ο Άρης είναι ένας πάρα πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός. Το θέμα είναι τι συνεννοήθηκε με τον παραγωγό του και τον υπόλοιπο θίασο. Θέλω να του πω από εδώ ότι αν πιστεύει στον Θεό θα πρέπει να καταλάβει ο Χριστός φωτίζει τους γιατρούς και οι γιατροί σώζουν ζωές και ας πάει στην Ιερά Σύνοδο και ας δει την ανακοίνωση. Το λέω με επίγνωση διότι πρέπει η Εκκλησία να στηρίξει αυτόν τον αγώνα να γίνουμε ξανά κανονικοί άνθρωποι. Στη ζωή μας έχουμε κάνει τόσα εμβόλια. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που φοβούνται. Αυτοί που το κάνουν κίνημα με εξοργίζει».