Ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγός του Κέλλυ Πρέστον θα περάσουν τις φετινές γιορτές παρέα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο νεογέννητος Μπέντζαμιν Τραβόλτα ήρθε στον κόσμο σε νοσοκομείο της Φλόριντα χτες.

Το 3,7 κιλών μωράκι είναι πολύ καλά στην υγεία του και θα δώσει μεγάλη χαρά στην οικογένεια των διάσημων ηθοποιών, οι οποίοι ένα χρόνο πριν έχασαν το δεκαεξάχρονο γιο τους.

«Ο Τζον, η Κέλι και η κόρη τους, η Έλα Μπλε, είναι πανευτυχείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η μητέρα και το βρέφος είναι υγιείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Τζετ, το πρώτο παιδί του 56χρονου Τραβόλτα και της 48χρονης Πρέστον, πέθανε από ανακοπή τον Ιανουάριο του 2009 ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του για διακοπές στις Μπαχάμες. Μετά το θάνατό του ο Τραβόλτα επιβεβαίωσε ότι ο Τζετ ήταν αυτιστικός.

Οι γονείς του έμειναν έναν χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ο Τζον Τραβόλτα εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο τον Ιανουάριο για να προωθήσει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε- μία κωμωδία και περιπέτεια με τίτλο «Από το Παρίσι με Αγάπη», ενώ η Πρέστον είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία της Μάιλι Σάιρους, «Tο Τελευταίο Τραγούδι», που προβλήθηκε τον Απρίλιο.