Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η εταιρεία Axel, πραγματοποίησε την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα «Μαΐστρος» του The Met Hotel.

Η τελετή της κοπής συνιστά σημείο αναφοράς για τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας που καταφέρνει κάθε χρόνο να πραγματοποιεί και να ξεπερνά τους στόχους της.

O CEO της Axel, Κωνσταντίνος Λαγουμάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια από την ίδρυσή της. Τόνισε πως η Axel, θα εξακολουθήσει να είναι συνεπής στις ίδιες αρχές και αξίες με τις οποίες ξεκίνησε και να επενδύει σεσυνεργάτες με επαγγελματική συνείδηση και δημιουργικό πνεύμα. Σημείωσε επίσης, πως η Axel θα συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξή της εδραιώνοντας τη διεθνή παρουσία της με νέα καταστήματα στην Ελλάδα και την παγκόσμια αγορά.

Τη σκυτάλη πήρε η CEO και καλλιτεχνική διευθύντρια της Axel, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη, η οποία συνεχάρη το προσωπικό της Axel για τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, τονίζοντας πως είναι χαρά για την Axel να έχει στην οικογένειά της τέτοιους συνεργάτες. Τόνισε πως η Axel θα συνεχίσει να δημιουργεί πρωτοποριακές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ και να εμπνέει τους χιλιάδες φαν της σε όλον τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας αλλά και οι λιλιπούτειοι μπόμπιρες του προσωπικού, των φίλων και της διοίκησης για τους οποίους η Axel διοργάνωσε στη συνέχεια ένα μαγικό παιδικό πάρτι.

Η διοίκηση της Axel ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης , τους χορηγούς Wine House και Kronos, τους συνεργάτες, το προσωπικό και τους φίλους που συμμετείχαν στη γιορτή της εταιρείας και εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2015.

Οι κ.κ. Δέσποινα Δημητρίου και Βάλια Αγγελίδου από το κατάστημα Axel στη Μητροπόλεως (Θεσσαλονίκη).

Οι κ.κ. Βιβή Τσιουμάνη και Αγγελική Χατζησταύρου.

Oι κ.κ. Βιβή Τσιουμάνη και Μαρία Μαναζή.

Το team από το κατάστημα Axel του Mediterranean Cosmos.



Oι κ.κ. Κατερίνα Στυλιανίδου, Ασημένια Κουτσουβέλη και Ιφιγένεια Κουτσουβέλη CEO της Axel.



Ο κος. Κώστας Παπαδόπουλος με την κυρία Ιφιγένεια Κουτσουβέλη CEO της Axel και τον κο. Γιώργο Γάτο.

Ο κος. Κώστας Παπαδόπουλος με την κυρία Ιφιγένεια Κουτσουβέλη CEO της Axel, τον κο. Γιώργο Γάτο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Axel Αλέξανδρο Κωτσιόπουλο.

Ο κος Κώστας Παπαδόπουλος με την κυρία Κατερίνα Στυαλιανίδου, τον CEO της Axel κο. Κωνσταντίνο Λαγουμάκη και τον κο. Γιώργο Γάτο.

O CEO της Axel κος. Κωνσταντίνος Λαγουμάκης με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Axel Αλέξανδρο Κωτσιόπουλο.

Ο κος Κώστας Παπαδόπουλος με τον CEO της Axelκο. Κωνσταντίνο Λαγουμάκη.

O CEO της Axel κος. Κωνσταντίνος Λαγουμάκης.

H CEO της Axel κα. Ιφιγένεια Κουτσουβέλη.



Στιγμιότυπο από το παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε για τα παιδιά του προσωπικού, των φίλων και της διοίκησης της Axel.