Τα 33 της χρόνια κλείνει σήμερα η Beyonce και η προσωπική της σελίδα στο Twitter πλημμύρισε από ευχές που της στέλνουν γνωστοί αλλά και θαυμαστές της από όλον τον κόσμο.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την αμερικανίδα τραγουδίστρια να περνάει τη σημερινή ημέρα με το σύζυγό της Jay Z, βάζοντας άλλη μια φορά τέρμα στις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Χιούστον του Τέξας από πολύ μικρή ηλικία εμφανιζόταν σε πολλούς διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού. Η τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο σχολείο της, με μια δική της βερσιόν του «Imagine», του Τζον Λένον.

Το 1990 ήταν η δεκαετία που την έκανε γνωστή ως «αρχηγό» του γκρουπ «Destiny’s Child», ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα όλων των εποχών.

Η μπάντα είχε για μάνατζερ τον πατέρα τής Beyonce, Μάθιου Νόουλς μέχρι η κόρη του να ακολουθήσει solο καριέρα και να γίνει ακόμα πιο διάσημη.

Έκτοτε, η δημοφιλής τραγουδίστρια μετράει 482 βραβεία και 17 βραβεία Grammy!

Τον Απρίλιο του 2014, η 33χρονη σταρ ονομάστηκε από το περιοδικό TIME, ως μια από τους 100 ανθρώπους στον κόσμο με τη μεγαλύτερη επιρροή. Ωστόσο, για την ίδια το μεγαλύτερό της επίτευγμα δεν είναι άλλο από την 2 ετών κόρη της Blue Ivy, την οποία απέκτησε με τον επί εδώ και έξι χρόνια σύζυγό της, Jay Z.