Τη λάμψη της οικογένειας Ωνάση ξανάδωσε στον Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Τα γενέθλια της κόρης του Εκατερίνα, που γίνεται 25 ετών, έφεραν στο νησί υψηλούς προσκεκλημένους, οι οποίοι χθες το βράδυ διασκέδασαν στην πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας.

Το «Μy Anna», είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Σκορπιού, του οποίου την προβλήτα διατήρησε ο ρώσος μεγιστάνας, έτσι όπως την είχε κατασκευάσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης, λιθόστρωτη με σχηματισμούς μαιάνδρων. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από χθες το απόγευμα στην περιοχή, το πάρτι με τους 120 και πλέον καλεσμένους διήρκεσε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα στον Σκορπιό δουλεύουν πυρετωδώς περίπου 200 άτομα για τη μεγάλη γιορτή των γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ.

Στα νερά του Ιονίου έχουν καταπλεύσει θαλαμηγοί αλλά και το κρουαζιερόπλοιο «Seabourn Spirit» στις σουίτες του οποίου, φιλοξενούνται οι υψηλοί καλεσμένοι. Τα μέτρα ασφαλείας στη θαλάσσια περιοχή του Σκορπιού είναι δρακόντεια. Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η προσέγγιση μη διαπιστευμένου σκάφους στο νησί σε ακτίνα 500 μέτρων, ενώ τουλάχιστον 4 πλωτά του Λιμενικού περιπολούν νύχτα και μέρα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα υπερπολυτελή γιοτ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Σκορπιό.