Γιατί να κρατά κάποιος κιτάπι με τους ανθρώπους που έχει συνευρεθεί ερωτικά; Μα για να μη χάνει τον λογαριασμό βέβαια όταν τα νούμερα ανεβαίνουν και ανεβαίνουν (και ανεβαίνουν).

Η λίστα που φέρεται να ανήκει στην ίδια και απαριθμεί όλα τα celebrities που έχει «δοκιμάσει» η ατακτούλα Lindsay κυκλοφόρησε πρόσφατα online, σε μια αποκλειστικότητα του περιοδικού InTouch Weekly, που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του τη λίστα με τα 36 ονόματα των γνωστών αστέρων που πλάγιασε η Lohan.

Και βέβαια στη λίστα υπάρχουν και 15 ακόμα ονόματα, σβησμένα επιμελώς, καθώς το ερωτικό παρελθόν της Lindsay αριθμητικούς φραγμούς δεν κοιτά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Κόλιν Φάρελ, Ζακ Εφρόν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέιμς Φράνκο, Χιθ Λέτζερ, Άνταμ Λεβίν, Χοακίν Φίνιξ, στα «πρώτα» ονόματα, και μετά ακολουθούν οι Ryan Reitman, Max George, Wilmer Valderrama, Jamie Dornan, Guy Berryman, Evan Peters, Lukas Haas, Nico Tortorella, Jamie Burke, Garrett Hedlund κ.λπ. κ.λπ.

Το περιοδικό παραθέτει μάλιστα ως πηγή στενό πρόσωπο του περιβάλλοντος της Lohan, που ήταν μαζί της στο δωμάτιο του Beverly Hills Hotel στις 30 Ιανουαρίου 2013, όταν η κατεργαρούλα αποφάσισε να μνημονεύσει τα ειδύλλιά της.

Η προσωπική λίστα κατακτήσεων της LiLo έρχεται να επιβεβαιώσει τη φημολογία με τους δεσμούς και τις ερωτικές συνευρέσεις που της προσάπτει συνεχώς ο σκανδαλοθηρικός Τύπος. Ίσως και να μην είναι κακοήθειες δηλαδή…

Όσο για το μέλλον των δεσμών του Χόλιγουντ, φαίνεται να τρίζει πια μετά τις αποκαλύψεις της Lohan, καθώς δεν είναι όλοι όσοι φιγουράρουν στη λίστα ούτε εργένηδες, ούτε και τα καυτά τετ-α-τετ γνωστά…