Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο «Μες Στην Καλή Χαρά», το πρωί της Κυριακής, και μεταξύ άλλων της ζητήθηκε να σχολιάσει κάθε παρουσιαστή που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και συνεργάστηκε με αυτούς.

Ας δούμε τι απάντησε:

Ρούλα Κορομηλά: «Πανέξυπνη και ευρηματική. Πέρα από την ομορφιά της, είναι πανέξυπνη»

Ελένη Μενεγάκη: «Εξίσου πανέξυπνη με μια γοητεία που φτάνει στη μαγεία. Πας να μαλώσεις μαζί της, τη βλέπεις και σταματάς»

Πόπη Χατζηδημητρίου: «Θα μπορούσα να πω ότι δεν στάθμιζε σωστά τα γεγονότα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Πιστεύω και εκείνη δεν σταθμίζει σωστά τα γεγονότα»

Σίσσυ Χρηστίδου- Χρήστος Φερεντίνος: «Δύο πολύ γλυκά παιδιά με πολλά ταλέντα. Δεν έχει σημασία το πώς πήγε μία εκπομπή. Είναι εξίσου σημαντικά πρόσωπα και οι δυο»

Βίκυ Καγιά: «Είναι πολύ γλυκιά και ανθρώπινη, πράγμα το οποίο δεν αποτυπώθηκε τηλεοπτικά. Πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος»

Νίκος Μουτσινάς – Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχουν πάρα πολύ ταλέντο και οι δυο, είναι εκπληκτικοί»

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος: «Το γεγονός ότι είχαν μόνο δημοσιογραφική αντίληψη της κατάστασης ήταν λίγο δύσκολο. Ήταν δημοσιογράφοι και το πρωινό ίσως ήθελε και κάτι άλλο, παραπάνω»

Γιώργος Λιανός – Δέσποινα Καμπούρη: «Πολύ γλυκά παιδιά και αυτό φαίνεται ακόμα και σήμερα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θανάσης Πάτρας: «Στον Θανασάκη έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είναι πολύ αληθινός και τον πιστεύω πάρα πολύ. Είναι εκπληκτικό παιδί με πολύ ταλέντο. Και η Σταματίνά πολύ όμορφη, πολύ καλή, αληθινή και γλυκιά. Την πήγαμε και στο μαιευτήριο σχεδόν να γεννήσει…»

Ακόμα, η Λίτσα Πατέρα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φετινή συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Αυτό έσκασε ξαφνικά. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου πιο πριν, δεν είχαμε βρεθεί. Τους ήξερα τηλεοπτικά, ήξερα την πορεία του Γιώργου και της Φαίης. Είναι μια εξαιρετική χρονιά, δεν έχω λόγια».