Η διάσημη ηθοποιός Anne Hathaway κινδύνευσε να πνιγεί όταν τραυματίστηκε κάνοντας σερφ στη Χαβάη όπου και βρίσκεται για διακοπές με τον άνδρα της Adam Shulman.

Η κάτοχος του Όσκαρ για την ερμηνεία της στους «Άθλιους» χτύπησε το πόδι της στον κοραλλιογενή ύφαλο που υπήρχε στην περιοχή και τα ρεύματα άρχισαν να την παρασύρουν, ενώ δεν μπορούσε να κολυμπήσει λόγω του χτυπήματος.

Οι στιγμές τρόμου που έζησε η Anne απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, που κατέγραψε καρέ-καρέ τις προσπάθειές της να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας.

Ευτυχώς για εκείνη, ένας σέρφερ, άκουσε τις έντρομες κραυγές της και έσπευσε να την βοηθήσει να βγει στην παραλία, όπου και ανέλαβε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες ο σύζυγός της.

Η Hathaway σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε δηλώσει πως στο πλάι της βρίσκεται ο «καλύτερος άνθρωπος του κόσμου» και οι φωτογραφίες δείχνουν του λόγου το αληθές…

Τέλος καλό, όλα καλά για τη δημοφιλή ηθοποιό, που ξεπέρασε το σοκ πίνοντας μια μπίρα και δεχόμενη τα χάδια του συζύγου της…