Ο ξεσαλωμένος και αχαλίνωτος πια Τσάρλι Σιν χτύπησε για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας και πάλι τον λογαριασμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει το «μήνυμα» εκεί ακριβώς που έπρεπε.

Τι και αν το Twitter δεν είναι προσωπικό; Τι κι αν έχει εκατομμύρια followers που βλέπουν ό,τι ποστάρει; Τίποτα δεν σταματά τον ξέφρενο ηθοποιό από το να κατευθύνει τη μήνη του στις πρώην του.

Στο πρόσφατο επεισόδιο λοιπόν, στο στόχαστρο μπήκε η πρώην του σύζυγος Ντενίς Ρίτσαρντς, καθώς τα χριστουγεννιάτικα πλάνα της δεν φαίνεται να τον περιλαμβάνουν πια.

Η Denise ενημέρωσε λοιπόν τον Τσάρλι ότι δεν τον θέλει παρέα στο χριστουγεννιάτικο ταξίδι που θα κάνει με τα παιδιά τους, Sam και Lola (μα γιατί;), αν και για τον ίδιο δεν παρείχε πειστικούς λόγους γι’ αυτό.

Μοιραία λοιπόν ο Τσάρλι «τρελάθηκε» και ξέσπασε στο Twitter, ποστάροντας ένα πετσοκομμένο μπαστούνι του μπέιζμπολ (ενθύμιο από τον γάμο τους) και ένα μαχαίρι γράφοντας: «Το ψέμα τελείωσε. Βαρέθηκα να μου συμπεριφέρονται σαν συγγενή με εισιτήριο χωρίς επιστροφή».

Περιμένετε, έχει κι άλλο! Καθώς, σύμφωνα με την Ντενίς, η πρώην δεν έχει καν ιδέα γιατί εξαγριώθηκε ο Τσάρλι αφού δηλώνει πως τον θέλει και τον παραθέλει στο ταξιδάκι της με τα παιδιά.

Και βέβαια έναν μήνα πρωτύτερα ο Σιν ξέσπασε και κατά της άλλης πρώην του, Brooke Mueller, αφιερώνοντάς της για τα γενέθλιά της ένα κομμάτι τούρτα με μια χειροβομβίδα στην κορφή! Τι κι αν τα γενέθλια της πρώην είναι στις… 19 Αυγούστου, τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε εκείνη κατά του Σιν τον έβγαλαν από τα ρούχα του τον άνθρωπο.

Γιατί ζήτησε η Mueller τη συνδρομή του δικαστηρίου; Γιατί ο Σιν βγήκε ζωντανά στην τηλεόραση και την αποκάλεσε «πόρνη», κατηγορώντας τη ανοιχτά ότι διακινδυνεύει την υγεία των παιδιών τους. Φαίνεται ότι μόνο οι πορνοστάρ, εννοούμε οι «Θεές» του, μπορούν να τον ηρεμήσουν…