Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, το ντεμπούτο της στην θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν», αλλά και για τις προσωπικές δυσκολίες μίλησε η Λάουρα Νάργες.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχασα τον πατέρα μου, μόλις ένας μήνας, οπότε δεν είμαι σε θέση να το συζητήσω. Είμαι εδώ, δουλεύω και το αντιμετωπίζω όσο μπορώ καλύτερα», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Movies & Stars.

«Είμαι καλά στη προσωπική μου ζωή. Αυτό που μετράει περισσότερο στον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι η χημεία και να έχει καλή καρδιά και χιούμορ. Δεν με έχετε δει σε παπαράτσι γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και να προκαλεί. Δεν νιώθω την ανάγκη να δω τον εαυτό μου στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με τον σύντροφό μου. Ό,τι θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο, το μοιράζομαι μόνη μου μέσω των social media», είπε.

Όσο για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν» η Λάουρα Νάργες σχολίασε: «Ηθοποιός δεν δηλώνω, στο σανίδι ανεβαίνω γιατί έχω τη δύναμη να δοκιμάσω κάτι το οποίο έβλεπα και ήθελα να κάνω και το έχω ερωτευτεί. Δεν βάζω ταμπέλα στο τι είμαι. Είμαι η Λάουρα και φροντίζω να βάζω ένα κομμάτι από τον εαυτό μου σε ότι κι αν κάνω. Θα έπαιζα και στον κινηματογράφο αν μου γινόταν πρόταση».

Αναφέρθηκε, επίσης, στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. «Η συμβίωση στο πρωινό είναι πολύ καλή. Είμαστε μια παρέα και υπάρχει ωραία χημεία. Στο πάνελ παίζουμε, τσακωνόμαστε, κυρίως ο Λιάγκας με τη Σταμάτη. Εγώ δεν έχω ιδέα για την εγκυμοσύνη της Φαίης. Πιο πολύ συγκεντρώνομαι στο να χωρίζω όταν μαλώνουν ο Λιάγκας με τη Σταμάτη. Οι τσακωμοί δεν είναι στημένοι, τα παιδιά έτσι όπως είναι μπροστά από τις κάμερες, έτσι είναι και πίσω. Είναι αληθινοί και λένε ό,τι σκέφτονται», ανέφερε.