Στις 10 Δεκεμβρίου 2013 τα βλέμματα όλων, ακόμα και των αντρών (μην πούμε κυρίως των αντρών!), θα είναι κολλημένα στην πλέον πολυαναμενόμενη πασαρέλα του πλανήτη.

Το Victoria’s Secret Fashion Show έρχεται γοργά για να μας θυμίσει γιατί οι «άγγελοι» της φίρμας αξίζουν την προσοχή μας.

Και μπορεί η φίρμα να παρουσίασε πρόσφατα τις νέες δημιουργίες της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το πιο σέξι σόου του κόσμου όμως δεν έχει τίποτα κοινό με τέτοιες σεμνές εκδηλώσεις!

Την ώρα λοιπόν που το κάστινγκ συνεχίζεται ακόμα για τα μοντέλα που θα έχουν την τιμή να φορέσουν φέτος τα εσώρουχα της φίρμας και τα πρώτα ονόματα που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους έχουν διαρρεύσει, όλο αυτό δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να τρέφει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στο σόου του Δεκεμβρίου θα παρελάσουν στα σίγουρα οι Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes και Behati Prinsloo, με τις υπόλοιπες να κρατούν την αναπνοή τους για την τελική επιλογή.

Μεγάλη απώλεια είναι φυσικά η Miranda Kerr, που ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει τους «αγγέλους» για να αφιερωθεί στη μητρότητα.

Με αφορμή λοιπόν την καυτή επίδειξη εσωρούχων που κοντοζυγώνει (Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου), ας θυμηθούμε τα μοντέλα που περπάτησαν πέρυσι στη σέξι πασαρέλα της Victoria’s Secret αφήνοντας τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό…

Adriana Lima

Alessandra Ambrosio

Doutzen Kroes

Karlie Kloss

Bregje Heinen

Lindsay Ellingson

Candice Swanepoel

Barbara Fialho

Toni Garrn

Jac Jablonski

Barbara Palvin

Izabel Goulart

Cameron Russell

Lily Donaldson

Lily Aldridge

Behati Prinsloo

Frida Gustavsson

Erin Heatherton

Joan Smalls

Ieva Laguna

Sharam Diniz

Jourdan Dunn

Cara Delevigne

Constance Jablonski

Elsa Hosk

Miranda Kerr

Jessica Hart

Shanina Shaik

Maud Welzen

Magdalena Fracowiak

Isabelli Fontana

Sui He

Hilary Rhoda

Liu Wen