Για την προσωπική της ζωή αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου η τραγουδίστρια δήλωσε: «Η απόσταση σε μια σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Όλα είναι θέμα διάθεσης και προσπάθειας. Σαφώς και εμπιστοσύνης, γιατί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση ούτως ή άλλως».

Η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχτηκε ότι ζηλεύει αλλά όχι αρρωστημένα. «Ζήλεια είναι ωραίο να υπάρχει σε μια σχέση, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Μπορεί να έχω κάνει σενάρια τρελά μέσα στο μυαλό μου, αλλά όχι στο σημείο να γίνει αρρωστημένη η ζήλεια. Το να ζηλεύεις τον άνθρωπό σου είναι ωραίο. Αν δεν συμβαίνει κάτι γίνεται νομίζω».

«Έχω αλλάξει πάρα πολύ σαν άνθρωπος. Δεν έχω γίνει πιο σκληρή, αλλά αυτά που έχω ζήσει με έχουν κάνει πιο ευαίσθητη και πιο δυνατή συγχρόνως. Ήμουν πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος, αλλά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Οι άνθρωποι που είναι γύρω μας, μας αγαπούν γι’ αυτό που είμαστε. Σ’ όποιον αρέσουμε», είπε.