Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού… Κι όμως, τα ζευγάρια που ακολουθούν είπαν να πάνε κόντρα στο ρητό και να αποδείξουν ότι δεν ενδιαφέρονταν και τόσο για την υστεροφημία τους, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Τι κι αν είχαν προηγηθεί τσακωμοί και διαζύγια; Ορισμένοι από αυτούς ανέβηκαν δύο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης με το ίδιο άτομο, αφού βέβαια είχε προηγηθεί και ένα διάλειμμα για να ανακτήσουν δυνάμεις…

Kobe και Vanessa Bryant

Ο μπασκετμπολίστας Kobe Bryant παντρεύτηκε τον σχολικό του έρωτα ονόματι Vanessa για δέκα χρόνια και απέκτησαν μάλιστα και δύο κόρες. Ωστόσο, οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που βάρυναν τον Kobe, οδήγησαν την Vanessa στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2011.

Παρόλα αυτά, μετά από λίγο καιρό ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία η ανακοίνωση ότι αναβάλουν το διαζύγιο για να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Ποιος είπε άραγε ότι οι σχολικοί έρωτες δεν έχουν διάρκεια;

NeNe και Gregg Leakes

Εμπνευσμένη από τη σειρά «Real Housewives of Atlanta», φαίνεται πως είναι η πραγματική ζωή για την πρωταγωνίστρια NeNe Leakes. Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου αυτή και ο σύζυγός της κατέθεσαν αίτηση για διαζύγιο τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, η NeNe εμφανιζόμενη στην εκπομπή του Jimmy Fallon στις αρχές του έτους ανακοίνωσε ότι ο πρώην σύζυγός της, της ζήτησε ξανά να τον παντρευτεί και ότι εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι».

Pink και Carey Hart

Ανάλογη ήταν και η κατάσταση για την Pink και τον αγαπημένο της Carey Hart. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2006, ωστόσο, οι φήμες περί απιστίας δεν βοήθησαν και πολύ τη σχέση τους να προχωρήσει με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωρίσει το 2008.

Κι ενώ ήταν έτοιμοι να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου, άλλαξαν γνώμη. Σήμερα, είναι ακόμα μαζί κι έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι. «Ακόμα έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας, αλλά είναι φυσιολογικό» δήλωσε η Pink για τον γάμο τους και συμπλήρωσε «Προερχόμαστε και οι δύο από οικογένειες με διαζύγιο και έχουμε ορκιστεί να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά».

Liz Taylor και Richard Burton

Φαίνεται πως η Liz Taylor στάθηκε άτυχη στον έρωτα… καθώς ανέβηκε οκτώ φορές τα σκαλιά της εκκλησίας με επτά όμως άντρες, αφού είχε πει το «ναι» δύο φορές στον Richard Burton.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα» και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Τι κι αν ήταν και οι δύο παντρεμένοι αντάλλαξαν τελικά όρκους αιώνιας πίστης το 1964.

Ωστόσο, ο γάμος τους παραήταν μάλλον θυελλώδης και χώρισαν το 1974.

Δεν άντεξαν όμως για πολύ διαζευγμένοι και ξαναπαντρεύτηκαν μετά από 16 μήνες για να ξαναχωρίσουν έπειτα από ένα χρόνο. Παρόλα αυτά παρέμειναν εραστές, με τον Burton να της στέλνει ερωτικά γράμματα για χρόνια μέχρι τον θάνατό του.

Larry King και Shawn Southwick

Τα χνάρια της Λιζ Τέιλορ φαίνεται πως ακολούθησε και 76χρονος θρύλος του CNN Larry King, ο οποίος είπε να δοκιμάσει την τύχη του στον έγγαμο βίο ουκ ολίγες φορές. Παντρεύτηκε οκτώ φορές επτά διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα πολλοί στοιχημάτιζαν ότι ο γάμος του με την Shawn Southwick θα κρατούσε για πάντα μέχρι τη στιγμή που κατέθεσαν αίτηση για διαζύγιο το 2010.

Συντετριμμένη η Southwick αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κι έτσι ο King αποχαιρέτισε μια για πάντα την καριέρα του για να αφοσιωθεί στη σύζυγό του και στα παιδιά του. Η αίτηση για διαζύγιο πέρασε στην ιστορία και οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον 12ετή γάμο τους.