Για τη δυόμισι μηνών κόρη της, Νάγια, την επιλόχεια κατάθλιψη και τα κιλά της εγκυμοσύνης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έγινα απλώς πιο ευσυγκίνητη από αυτό που είμαι ήδη! Για δύο εβδομάδες ήταν πολύ έντονο. Έκλαιγα σαν χαζομαμά. Ειδικά το πρώτο διάστημα, που παρατηρούσα το καθετί που έκανε το μωρό, μου δημιούργησε τόσο μεγάλη χαρά και συγκίνηση, που δεν μπορώ να το εξηγήσω», είπε η παρουσιάστρια απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη.

Όσον αφορά στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είπε: «Κάποια στιγμή σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στα 18 συν κιλά δεν ανέβηκα ξανά στη ζυγαριά. Όλες οι φίλες μου έλεγαν: “Σταμάτα να ζυγίζεσαι, όλα τα κιλά τα παίρνεις στον ένατο μήνα”. Εγώ, βέβαια, με το που μπήκα στον ένατο, γέννησα. Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ούτως ή άλλως έχασα τα δέκα κιλά. Από τότε έχει κολλήσει η ζυγαριά. Να σου πω, όμως, δεν με νοιάζει. Ακόμη είναι πολύ νωρίς».

Τέλος, περιέγραψε στο περιοδικό «ΕΓΩ!» πώς είναι η καθημερινότητά της με το μωρό:

«Έχω κατεβάσει τους ρυθμούς μου, είμαι πιο χαλαρή . Με πετυχαίνεις σε μία πολύ όμορφη περίοδο. Ειδικά τον πρώτο μήνα, που το μωρό ξυπνούσε συνέχεια, είχα μονίμως κλειστό το κινητό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν έχει πρόγραμμα, δεν μπορεί να λειτουργήσει, παρ’ όλα αυτά το μωρό μου έκανε ακόμα ένα καλό. Με έβγαλε για λίγο από τους έντονους ρυθμούς. Αυτό που ζω είναι μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις».