«Για πολύ καιρό έκανα μεγάλη ζημιά στον εαυτό μου με τα ναρκωτικά. Ήμουν ένας τύπος που ένιωθα ότι γεννήθηκα μέσα σε ένα κενό και ήθελα να δω πράγματα, να εμπνευστώ. Έφτασα όμως στο άλλο άκρο» εξομολογείται στο περιοδικό Esquire o Brad Pitt.

Πριν μία εβδομάδα, μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Χόλιγουντ και σύζυγος του δημοφιλούς ηθοποιού, η Angelina Jolie, δημοσιοποίησε μέσω άρθρου της στους New York Times ότι υπεβλήθη σε διπλή προληπτική μαστεκτομή και μίλησε για τον αγώνα που έδωσε ενάντια στον καρκίνο του.

Όσον αφορά στην μαστεκτομή της συζύγου του, ο Brad Pitt δήλωσε:

«Θα μπορούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν και κανένας δε θα το έπαιρνε χαμπάρι. Όμως ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να μοιραστεί την ιστορία της με άλλους και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι ο καρκίνος μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικός».

Ο Brad Pitt, στην ίδια συνέντευξη, εξομολογείται ότι έχει ελάχιστους φίλους και ότι για εκείνον τα πάντα είναι η οικογένειά του:

«Έχω πολύ λίγους φίλους. Έχω μια χούφτα από στενούς φίλους και την οικογένειά μου και η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Όσο για την πολυάριθμη οικογένειά του, ο ίδιος εξήγησε ότι στο σπίτι του θέλει να επικρατεί χάος.