Απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, τρώει φρέσκα ψάρια και φρούτα εποχής, έχει ζητήσει να της σερβίρουν μουσακά, ενώ μένει σε μια από τις πιο χλιδάτες βίλες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Μύκονος.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και τις αδελφές της, Κλόε και Κόρτνει οι οποίες συνοδεία της μητέρας τους έχουν κάνει εδώ και λίγα 24ωρα άνω-κάτω το νησί των ανέμων.

Στις αδελφές Καρντάσιαν επεφύλαξε θερμή υποδοχή ο δήμαρχος Μυκόνου που τους προσέφερε λουλούδια και ένα αναμνηστικό δώρο από τον ναό της Παναγίας Παραπορτιανής, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού.

Η διάσημη οικογένεια έφτασε στο νησί το βράδυ της Πέμπτης οπότε και ξεκουράστηκαν στους χώρους της βίλας όπου διαμένουν, ενώ χθες έκαναν χαλαρές βόλτες στα σοκάκια της χώρας και δείπνησαν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια όπου γεύτηκαν παραδοσιακά φαγητά, όπως παστίτσιο και μουσακά με τον οποίο ξετρελάθηκαν.

Για σήμερα, όπως αναφέρει η Espresso έχουν προγραμματίσει να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο Super Paradise αλλά και στο Καλό Λιβάδι, ενώ αύριο σχεδιάζουν να επισκεφτούν τη Σαντορίνη όπου δεν αποκλείεται να κάνουν γυρίσματα για το ριάλιτι με τίτλο «Keeping up with the Kardashians».