Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για την «κόντρα» της με το Νίκο Μουτσινά με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε πρόσφατα ο παρουσιαστής για όσα δήλωσε εκείνη στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο».

Η κριτής του Your Face Sounds Familiar ανέφερε στην κάμερα του «Πρωινό Mou»:

«Κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά δεν υπάρχει καμία. Ίσα ίσα που έχει υπάρξει ένας πολύ καλός και κεφάτος συνεργάτης. Φαντάζομαι είναι δουλειά του καθενός να σχολιάζει αυτά τα οποία βλέπει και ακούει, ειδικά κινήσεις και δηλώσεις που επιδέχονται σχολιασμού. Εμένα μου αρέσει ό,τι λέει ο Νίκος και ο τρόπος που τα λέει».

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής του «Δέστε Τους» για τις στιλιστικές επιλογές της στη συγκεκριμένη εκπομπή, η ίδια είπε: «Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό που φόρεσα και γι’ αυτό τη φόρμα τη συγκεκριμένη την έβαλα και σε ένα ραντεβού προσωπικό μου. Από την άλλη, μπορείς να αρέσεις σε όλους; Όταν δεν είναι αυτό η βασική σου δουλειά, το πιο βασικό σημείο είναι να αρέσεις στον εαυτό σου».

Όσο για το αν θεωρεί πως όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος που εκφράζεται κάποιες φορές, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε: «Θεωρώ ότι ενίοτε είμαι πολύ εριστική και έντονη. Ειπώθηκε κάπου ότι και αυτό μπορεί να είναι μια κάλυψη ανασφάλειας. Ισχύει! Το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι η ένταση και το φλύαρο είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μου. Στα 40 και κάτι, δεν θα το αλλάξω πια», ενώ σχετικά με την ηλικία της συμπλήρωσε: «Θα κλείσω τα 41 σε λίγο».