Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να κάνει έξωση από σπίτι ιδιοκτησίας του, της πρώην συζύγου του και των δύο παιδιών του προχώρησε ο Θάνος Καλλίρης.

Όλα ξεκίνησαν με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, μετά από κοινή πορεία 15 ετών ενώ έχει ξεκινήσει ήδη ο δικαστικός αγώνας ανάμεσά τους. Η υπόθεση, μάλιστα, έφτασε ήδη στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η σύζυγός του κινήθηκε νομικά εναντίον του ώστε να ρυθμιστεί το θέμα της διατροφής των παιδιών τους, 14 και 8 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εν διαστάσει σύζυγος του Θάνου Καλλίρη είναι χαμηλόμισθη δημόσια υπάλληλος, ενώ το ένα από τα δύο παιδιά του ζευγαριού έχει αναπηρία άνω του 67% και έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα, οπότε χρήζει ειδικής μεταχείρισης. Από την πλευρά του, ο Θάνος Καλλίρης έχει επικαλεστεί συνθήκες φτώχειας, ως εκ τούτου ζητά, με ένδικα μέσα, την αποχώρηση της συζύγου και των παιδιών του από τη μεζονέτα όπου διέμεναν μέχρι σήμερα. Παρά το γεγονός, βέβαια, ότι ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να συμπληρώσει ούτε τα βασικά ένσημα του ΙΚΑ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαμένει σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε απαράδεκτα ψέματα τα όσα γράφτηκαν και δήλωσε πως προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην σύζυγός του σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν νομικά εναντίον των δημοσιευμάτων ενώ ξεκαθάρισαν ότι προτεραιότητά τους είναι να προστατέψουν τα παιδιά τους.