Τέσσερις εβδομάδες διορία έχει ο νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber για να προσκομίσει στις γερμανικές αρχές τα απαραίτητα έγγραφα και να πάρει πίσω το… πιθηκάκι που του κατάσχεσαν την περασμένη εβδομάδα τα γερμανικά τελωνεία.

Για να πάρει πίσω τον Μάλι, έναν καπουτσίνο πίθηκο ηλικίας 14 εβδομάδων που του προσφέρθηκε ως δώρο για τα γενέθλιά του, ο Justin Bieber θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφα από κτηνιάτρους που να πιστοποιούν ότι είναι εμβολιασμένος και να διευκρινίζουν την προέλευσή του.

Το πιθηκάκι συνόδευε τον 19χρονο τραγουδιστή στην ευρωπαϊκή περιοδεία του και ταξίδευε μαζί του με το ιδιωτικό του τζετ. Οι Γερμανοί όμως το εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου την περασμένη Πέμπτη και, όπως ορίζει η νομοθεσία, το κατέσχεσαν γιατί δεν υπήρχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή του στη χώρα.

Το τελωνείο δεν έχει διευκρινίσει αν ο Justin Bieber έχει δει τον Μάλι από την ημέρα εκείνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild ο Μάλι φιλοξενείται σε ένα καταφύγιο ζώων στο Μόναχο. «Του αρέσουν τα γλυκά και είναι πολύ ήμερος» δήλωσε ο διευθυντής του καταφυγίου, Καρλ Χάιντς Γιοάχιμ. Το πιθηκάκι έχει εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και έχει πάντα μαζί του ένα λούτρινο γατάκι, χωρίς το οποίο αρνείται να φάει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.