Στα «μαχαίρια» είναι ο Ashton Kutcher και η Demi Moore, αφού δυσκολεύονται να μοιράσουν την περιουσία τους.

Οι δύο ηθοποιοί, Ashton και Demi, χώρισαν το 2011 μετά από έξι χρόνια γάμου. Σε λίγες ημέρες και μετά από καιρό θα έρθουν αντιμέτωποι στο δικαστήριο για να μοιράσουν την περιουσία τους που φτάνει τις 190 εκατ. λίρες.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είπε πως ο Ashton είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς και το θέμα των χρημάτων είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τον ίδιο.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Demi περίμενε να βρεθεί λύση στη μοιρασιά της περιουσίας και τώρα δηλώνει έτοιμη να ακολουθήσει την δικαστική οδό προκειμένου να πάρει τα χρήματα που δικαιούται.

Τη Demi θα εκπροσωπήσει ένας από τους καλύτερους δικηγόρους της Νέας Υόρκης που πρόσφατα κέρδισε τη δίκη υπέρ της Linda Evangelista ενώ ο Ashton έχει προσλάβει τον δικηγόρο των celebrities του Λος Άντζελες.

Η Demi Moore δηλώνει πως «ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος έχω μέσα καλά φυλαγμένους κάποιους όρκους που έχω δώσει και παραμένω πιστή σε αυτούς. Τώρα είμαι έτοιμη να προχωρήσω στη ζωή μου». Ενώ ο πρώην σύζυγος της Aston Kutcher δηλώνει πως «δεν μετανιώνω για τις όμορφες στιγμές που πέρασα με τη Demi. Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον πλανήτη και δυστυχώς ορισμένες φορές αποτυγχάνει».