Ο Αλέξης Γεωργούλης, που μοιράζει πλέον τον χρόνο του μεταξύ Λος Άντζελες και Αθήνας, μιλάει για το νέο του θεατρικό, τη φιλία ενώ αποκαλύπτει ότι δεν έχει βρει ακόμη τη σύντροφο της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προετοιμασία της παράστασης «Απ’ την πρώτη στιγμή», στην οποία συνεργάζεται με τη Μαρία Σολωμού στο θέατρο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης:

«Ξεκινάμε την 1η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα και μετά θα συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα για δύο μήνες, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις μας στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ερωτική κωμωδία του Γιάννη Χαλαντώνη, στην οποία υπογράφω τη θεατρική διασκευή και τη σκηνοθεσία. Η Μαρία (σ.σ.: Σολωμού) υποδύεται τη Νάντια, μία wannabe μοντέλο-ηθοποιό που κατάγεται από ένα χωριό και δουλεύει στη Θεσσαλονίκη. Ο Φίλιππος (σ.σ.: Αλέξης Γεωργούλης) είναι υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο και δηλώνει συγγραφέας. Κάποια στιγμή ερωτεύονται και όταν τελικά πέσουν οι μάσκες, ο ένας αντιμετωπίζει την αλήθεια του άλλου, αλλά και τη δική του».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεργούλης μιλάει για τον έρωτα: «Θέλω να ερωτευτώ σαν τρελός! Σαν άνθρωπος, κυνηγάω τον έρωτα. Είναι η γεύση της ζωής, αυτό που σε απογειώνει. Αν πούμε ότι η μνήμη είναι η φιλία, τότε ο έρωτας είναι το παρόν. Η ενεργοποίηση, ο σπινθήρας, η δίνη της ζωής. Όταν ερωτεύεσαι παύεις να είσαι ένας κοινός άνθρωπος. Ο γάμος, είναι σχέδιο. Ο έρωτας όχι» παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, ο Αλέξης Γεωργούλης σχολίασε: «Όταν βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά!», ενώ για τον παράγοντα της φιλίας στη ζωή του πρόσθεσε: «Είναι πιο σημαντική κι από τη ζωή μου. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια και δεν έχω μνήμες πριν από αυτούς. Χωρίς φίλους, δεν έχεις ζωή!».