Η οικονομική κρίση τον οδήγησε στην εξορία αναγκάζοντας τον να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο άνθρωπος που εμπιστευόταν τυφλά η Άννα Βίσση, αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα λόγω χρεών. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε κατάσχεση του σπιτιού στο Χολαργό.

Ο άνθρωπος που πρωταγωνιστούσε στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και που αρκετοί τραγουδιστές τον εμπιστευόντουσαν για την επιμέλεια των εμφανίσεων τους, κατέρρευσε οικονομικά. Η αρχή του κακού έγινε το 2006, όταν αποφάσισε να ανοίξει ένα club στο κέντρο της Αθήνας.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν έτσι όπως ήθελε. Αν και στην αρχή το συγκεκριμένο μαγαζί είχε πολύ μεγάλη απήχηση, μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008, η κατάσταση άλλαξε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά χρέη. Δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθούν τα ενοίκια και οι διάφοροι λογαριασμοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», αναγκάστηκε να πουλήσει τα έπιπλα του για να μπορέσει να καλύψει μέρος των εξόδων του. Όμως τα χρέη ήταν τεράστια. Γι’ αυτό και έγινε κατάσχεση στο σπίτι αλλά και του πανάκριβου αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, εκεί όπου πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του ο εκκεντρικός ντράμερ.