Έχοντας ζήσει τη χρυσή εποχή της δισκογραφίας, η Μαντώ μιλάει για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής, τα διαζύγιά της αλλά και τον γάμο.

«Θέλοντας και μη, προσαρμόστηκα. Για μένα και για κάποιους άλλους καλλιτέχνες, που ζήσαμε άλλες συνθήκες, αυτή η μετάβαση είναι πιο επώδυνη. Δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να βγάλουμε ένα cd ή ένα βινύλιο, που να μπορεί να το πιάσει ο κόσμος στα χέρια του, να το αγοράσει από ένα δισκοπωλείο. Η ηλεκτρονική εποχή έχει τα καλά και τα κακά
της. Στα κακά συγκαταλέγεται και η δισκογραφία, η οποία με την άυλη μορφή που έχει, δυστυχώς έχει γίνει πιο παγωμένη, πιο ψυχρή. Η υπερπροσφορά τραγουδιών, λόγω του Youtube και του ίντερνετ, έχει κάνει τη μουσική πιο απρόσωπη. Δυστυχώς, αυτή την εποχή ο κόσμος ακούει ό,τι να’ ναι, γιατί η μουσική πια δεν φιλτράρεται» λέει στο «ΕΓΩ! Weekly».

Όσο για το αν την ενοχλούν όταν τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην προσωπική της ζωή λέει:

«Ευτυχώς, δεν το κάνουν και πολύ συχνά. Άλλωστε, η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα πολύ ήρεμη. Δεν είχε ποτέ κάτι πιπεράτο, ώστε να ασχοληθούν μαζί της».

Η Μαντώ έχει στο «ενεργητικό» της δύο γάμους και δύο διαζύγια αλλά όπως λέει αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να ασχολείται με την καλλιτεχνική της ζωή κι όχι με την προσωπική της.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου;

«Δύσκολα. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά μου. Ίσως, εάν γνώριζα τον άνθρωπο της ζωής μου, θα προχωρούσα σε γάμο ή συμβίωση. Ένας καλός γάμος είναι σαν το λαχείο. Πολλές φορές ξεκινάς πολύ θετικά με έναν άνθρωπο και ύστερα από κάποια χρόνια μπορεί να μην νιώθεις έτσι όπως περίμενες ή αυτός να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Άλλες φορές, πάλι, κάποιοι γάμοι ξεκινάνε δειλά-δειλά και τελικά κρατάνε περισσότερο. Οπότε, είναι καθαρά θέμα τύχης».