Στην κριτική που δέχεται η εκπομπή, που παρουσιάζει με το Φώτη Σεργουλόπουλο, αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό «TV Έθνος». Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Κάποτε υπήρχε μια εμμονή πως ντε και καλά εγώ και ο Φώτης πάμε στην ΕΡΤ, τώρα κόλλησαν με την αλλαγή της ώρας της εκπομπής. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω και πώς προκύπτει κάθε τρεις και λίγο. Το ωραιότερο δε όλων είναι ότι ποτέ κανείς δεν μπαίνει στον κόπο πριν γράψει κάτι που μας αφορά να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας ρωτήσει».

Όσο για το αν ποτέ θέλησε να παρουσιάσει κάτι ως βασική παρουσιάστρια, χωρίς τον Φώτη Σεργουλόπουλου στο πλευρό της, τόνισε: «Ποτέ δεν είχα αυτή την πετριά. Ποτέ δεν είχα τέτοιες ανασφάλειες και τέτοια απωθημένα. Ίσα ίσα που η σκέψη του να βρεθώ μόνη μου στην TV με γέμιζε με φόβο. Άσε που όλοι όσοι μας ήθελαν όλα αυτά τα χρόνια, μας ήθελαν ως δίδυμο, οπότε…», ενώ για τη μεταξύ τους συνεργασία πρόσθεσε: «Αισθάνομαι τυχερή που βρέθηκα όταν έπρεπε και όπως έπρεπε σε αυτό τον χώρο και που πάνω απ’ όλα συνάντησα τον Φώτη».

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμουν αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, επισημαίνοντας: «Μέχρι και πριν από 4 χρόνια έβγαινες να κάνεις Σάββατο μεσημέρι μια βόλτα στην Κηφισιά και νόμιζες από τα Καγιέν, τις Πόρσε και τα Ρόλεξ πως ήσουν στο… Σάλτσμπουργκ. Ε, τώρα έφτασε μάλλον η στιγμή κάποια πράγματα να πάρουν τις σωστές διαστάσεις».