Ακολουθώντας πιστά το μήνυμα της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού 5 σημαντικές στον τομέα τους γυναίκες συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους στην προώθηση του 6ου κατά σειρά Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder με την υπογραφή του ΔΟΥΚΑ!

Κάτια Δανδουλάκη: «Συμμετέχω με χαρά και συγκίνηση σε αυτή την εκστρατεία της Estee Lauder με αυτά τα υπέροχα βραχιολάκια που σχεδίασε ο Δούκας. Το μήνυμά μας είναι η πρόληψη, η ενημέρωση και η βαθειά πίστη. Τη ζωή μας την κερδίζουμε μόνοι μας».

Δήμητρα Γαλάνη: «Ο Δούκας με τα βραχιολάκια του και η Estee Lauder με τη διακριτικότητά της και μει ς σαν γυναίκες απευθυνόμαστε σε όλους για την πρόληψη. Η πρόληψη είναι το παν και όλα τα άλλα δεν πρέπει να μας φοβίζουν».

Ήβη Αδάμου: «Συμμετέχω και εγώ στην εκστρατεία φορώντας αυτά τα βραχιόλια που έχει σχεδιάσει ο Δούκας θέλοντας να περάσω και εγώ το μήνυμα της πρόληψης γιατί η πρόληψη σώζει ζωές».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Βρίσκομαι και εγώ εδώ για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Θεωρώ πολύ σημαντικό που ένας άντρας σαν το Δούκα και η Estee Lauder ευαισθητοποιήθηκαν για ένα θέμα που αφορά τις γυναίκες. Η αρρώστια αυτή απειλεί όλες μας και αυτό που μπορούμε να κάνουμε με μια απλή πρόληψη είναι να σώσουμε τη ζωή μας. Όπως με αυτά τα βραχιολάκια, που αγοράζοντας τα μπορούμε να σώσουμε τη ζωή μιας γυναίκας που έχει ανάγκη».