Δεν είναι και λίγα τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτα τους και τον γάμο τους παρά τα χρόνια που είναι μαζί.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Παντρεύτηκαν πριν από 13 χρόνια κι αποκτήσει τρεις γιους και μια κόρη. Η μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή να έχει παράνομη σχέση με την βοηθό του, το 2004. Ωστόσο, το ζευγάρι όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά η Βικτόρια Μπέκαμ δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή της πως αυτή η ιστορία τους έκανε καλό αφού δυνάμωσε τον γάμο τους.

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ

Το 2003 συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Daredevil και ένα περίπου χρόνο αργότερα ήταν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν το 2005 και σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι γονείς τριών παιδιών.

Γουίλ Σμιθ – Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ είναι κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό του, Τζέιντα Πινκετ. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, 14 ετών και μία κόρη, 12 ετών. Η σχέση τους έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά του 2009, όταν η Τζέιντα απάντησε δημοσίως στις φήμες πως εκείνη και ο σύζυγός της είναι gay και ο γάμος τους έγινε για λόγους εικόνας, αλλά και, πιο πρόσφατα, όταν περιοδικό έκανε λόγο για παράνομη σχέση της με τον -πρώην πλέον- σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, σήμερα, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί.

Αντόνιο Μπαντέρας- Μέλανι Γκρίφιθ

Γνωρίστηκαν το 1995 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Τwo Mutch» και, όπως είχε αποκαλύψει η Μέλανι Γκρίφιθ, η πρώτη τους γνωριμία ήταν κάθε άλλο παρά ρομαντική και είναι μαζί 16 χρόνια.

Εκείνη είναι 3 χρόνια μεγαλύτερή του και η σχέση τους έχει αντιμετωπίσει σημαντικά εμπόδια (με σημαντικότερο αυτό της χρόνιας μάχης της Γκρίφιθ με την εξάρτησή της από αλκοόλ και ναρκωτικά), ωστόσο ο έρωτάς τους φαίνεται πως αντέχει στις δυσκολίες.

Μάικλ Ντάγκλας- Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Ο γάμος τους έχει διαρκέσει 12 χρόνια παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν. Ο 68χρονος Μαικλ Ντάγκλας και η 43χρονη Κάθριν Ζέτα Τζοουνς γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα πάρτι – μάλιστα τους σύστησε ο Ντάνι Ντε Βίτο. Παντρεύτηκαν το 2000 και σήμερα είναι γονείς δύο παιδιών. Η ηθοποιός υπήρξε το μεγαλύτερο στήριγμά του στην πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο.

Γκάβιν Ροσντειλ- Γκουέν Στέφανι

Eίναι μαζί εδώ και 10 χρόνια. Η Γκουέν Στέφανι σε δήλωση της παραδέχτηκε πως όνειρό της ήταν να κάνει έναν πετυχημένο γάμο, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους.

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον


Μια από τις μακροβιότερες και πιο χαμηλού προφίλ σχέσεις του Χόλιγουντ. Παντρεμένοι εδώ και 24 χρόνια, ο 56χρονος σήμερα Τομ Χανκς είναι μόνο ένα χρόνο μεγαλύτερος από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ εκείνος έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο του.

Μάθιου Μπρόντερικ- Σάρα Τζεσικα Πάρκερ

Είναι παντρεμένοι 15 ολόκληρα χρόνια. Έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Ο γάμος τους έχει περάσει μια κρίση, με δημοσιεύματα να τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο επιβίωσε: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Υπάρχουν οι καλές μέρες, oι αξιοπρεπείς μέρες, και οι κακές μέρες. Αυτό είναι ο γάμος» έχει παραδεχθεί η ηθοποιός.