Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι και πάλι μαζί και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω φωτογραφικών ντοκουμέντων.

Μπορεί να ακούγαμε ότι ο Robert Pattinson συγχώρεσε τελικά της άπιστη Kristen, όμως μαζί δεν τους είχαμε δει. Μέχρι σήμερα… που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μετά την επανασύνδεση και αποδεικνύουν ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και μάλιστα μες τα μέλια.

Οι παπαράτσι τούς «τσάκωσαν» να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται δίπλα στην πισίνα της Kristen, στην καινούργια έπαυλη που μόλις αγόρασε στο Los Feliz του Λος Άντζελες. Η Kristen τον κοίταγε μες στα μάτια. Πασχίζει να του αποδείξει ότι εκείνος είναι ο άνδρας της ζωής της και πως η περιπέτεια με τον Rupert Sanders ήταν ένα μεγάλο λάθος.


Η επόμενη επίσημη κοινή τους εμφάνιση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, οπότε και ξεκινάει η περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας του Twilight, με αποκορύφωμα της 12η Νοεμβρίου, που και οι δύο μαζί θα εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες.