Έχουν περάσει 20 χρόνια από την εποχή που η Stephanie Seymour μεσουρανούσε στον κόσμο του μόντελινγκ. Από τότε, πολλές κούκλες έχουν περπατήσει χιλιάδες χιλιόμετρα στις πασαρέλες, αλλά τα ορίτζιναλ σούπερ μοντέλα των αρχών της δεκαετίας του ’90, δεν έχουν ξεπεραστεί.

Η Stephanie, η οποία είναι πλέον 44 ετών και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό I-D φορώντας εσώρουχα που παραπέμπουν ευθέως σε S&M φαντασιώσεις.

Η φωτογράφιση ήταν κάτι σαν εξαγνισμός για την Stephanie, η οποία πέρασε μια θυελλώδη χρονιά. Βρέθηκε κυριολεκτικά ένα νήμα πριν το διαζύγιο με τον σύζυγό της και πατέρα των τριών από τα τέσσερα παιδιά της, τον μεγαλοεκδότη Peter Brant.

Όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι πήγαινε προς ένα πολύ επεισοδιακό, ακριβό και πικρό διαζύγιο. Ωστόσο, μία ημέρα πριν καταθέσει την αίτηση, η Stephanie μετάνιωσε και έκανε τα πάντα για να αναστήσει τη σχέση της.

Όσο για τις φωτογραφίες, μπορεί το PhotoShop να κάνει θαύματα, αλλά αν δεν «το έχεις», δεν σε σώζει κανένα airbrush. Κακά τα ψέματα!