Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ωραιότερους άντρες της Ελληνικής τηλεόρασης. Σίγουρα αρκετοί άντρες θα ήθελαν να έχουν το σώμα του. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει το πώς απέκτησε το σώμα που έχει και υποστηρίζει πως θέλει τρόπο και όχι κόπο. Μάλιστα, λέει όχι στις στερήσεις.

 – Δυσκολεύτηκες πολύ για να αποκτήσεις αυτό το σώμα;

«Αρκετά. Γυμναζόμουν απ’ όταν πήγαινα Τετάρτη δημοτικού. Έπαιζα μπάσκετ και πήγαινα κολυμβητήριο κάθε μέρα. Πάντα είχα αθλητικό σώμα, αλλά ήμουν πάρα πολύ αδύνατος. Δεν είχα καθόλου όγκο. Χρειάστηκαν χρόνια σκληρής και καθημερινής προπόνησης».

– Τώρα πως διατηρείς το σώμα σου;

«Δεν προλαβαίνω να πηγαίνω καθόλου στις προπονήσεις του μπάσκετ. Γυμνάζομαι στο σπίτι με βάρη και πηγαίνω σε ένα πάρκο και τρέχω για καμιά ώρα. Όσο, όμως, είναι καλοκαίρι και δεν έχω τη δυνατότητα του γυμναστηρίου, τρέχω στην παραλία. Είναι η καλύτερη γυμναστική να τρέχεις στην άμμο»

– Δεν αντιμετώπισες ποτέ πρόβλημα με το σώμα σου;

«Όχι και αυτό γιατί οι γονείς μου, μου έμαθαν απ’ όταν ήμουν μικρός να τρέφομαι σωστά. Ποτέ δεν ήπια αναψυκτικά και έτρωγα πάντα σπιτικό φαγητό και έκανα ισορροπημένη διατροφή και αυτό με βοήθησε αργότερα. Έτσι, έχτισα το σώμα μου»

– Έχεις κάνει ποτέ αποτοξίνωση πίνοντας μόνο υγρά;

«Φυσικά. Αυτό είναι το μόνο που κάνω αντί για δίαιτα. Για να καθαρίσει ο οργανισμός πίνω μια φορά τον μήνα πράσινο τσάι, χυμούς, βιολογικά ροφήματα και πολύ νερό. Την επόμενη όμως επανέρχομαι στο διατροφικό μου πρόγραμμα που τα έχει όλα».

– Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ ρατσισμό από ανθρώπους που στέκονται μόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση;
«Φυσικά. Έρχομαι πολύ συχνά αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές , οι οποίες κάποτε με στεναχωρούσαν πολύ. Τώρα πια δεν με αγγίζει τίποτα».

Πηγή:People