Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», οι δυσκολίες της ζωής της, η απόπειρα δολοφονίας της, οι στιγμές που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο αλλά και για τη σχέση της με την τηλεόραση. Σε μία συνέντευξη στην «Espresso της Κυριακής», η δημοσιογράφος δηλώνει:

«Έφτασα πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Δεν θέλω να τα θυμάμαι και να ηρωοποιώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Τις αντιμετώπισα και τις ξεπέρασα» και προσθέτει: «Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Έβαζε παράλληλα το σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Έχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι εύκολο».

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση τη φετινή χρονιά, η ίδια δήλωσε: «Υπάρχουν υποθέσεις ανθρώπων που εκκρεμούν και η Αστυνομία πια αδυνατεί να προχωρήσει και να βοηθήσει όπως πρέπει. Έχουμε πολλές αυτοκτονίες, εξαφανίσεις. Άνθρωποι χωρίς στοιχεία χάνονται στα αζήτητα. Πιστεύω ότι η εκπομπή θα έπρεπε να υπάρχει. Δυστυχώς, είχαμε την περιπέτεια του ALTER. Δήλωσε από την αρχή ότι πρώτη πήγα και τελευταία θα φύγω. Το εννοούσα και το τήρησα. Ήδη πια κάνω κάποιες κουβέντες και από τη νέα σεζόν τα φώτα στο «Τούνελ» θα ξανανάψουν».

Όσον αφορά το βιβλίο της με τίτλο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», η Αγγελική Νικολούλη δηλώνει: «Στους δύο μήνες της συγγραφής είχα απομονωθεί και ζούσα την υπόθεση από την αρχή. Ξαναζούσα τα γεγονότα. Δεν συμβουλεύτηκα καν το αρχείο μου παρά στο τέλος, για να δω αν είχα κάνει κάπου λάθος.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι ιδιαίτερος, όσο και η υπόθεση. Με τη δολοφονημένη κοπέλα υπήρχε μια παράξενη σχέση. Κάτι με τραβούσε κοντά της. Το βιβλίο είναι διακόσιες δέκα σελίδες και η τιμή του είναι μόλις δέκα ευρώ. Ζήτησα από τον εκδοτικό οίκο να σεβαστούμε την κρίση που υπάρχει. Είναι το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσει. Θα βγάλω όλο το παρασκήνιο ορισμένων από τις δεκαοκτώ εξαφανίσεις που αποκάλυψα ότι είναι δολοφονίες σε βιβλία».