Τούμπες, αντικείμενα που εκτοξεύονται αλλά και στύλοι που πέφτουν στα κεφάλια τους είναι μόνο μερικά από τα ατυχήματα που έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ όταν ανεβαίνουν στη σκηνή.

Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά…

Ένας στύλος από εκείνους που χρησιμοποιεί στο σόου της έπεσε στο κεφάλι της Lady Gaga, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση κατά την διάρκεια συναυλίας. Ενώ τραγουδούσε στη Νέα Ζηλανδία και έλεγε την επιτυχία της «Judas», χορευτής «προσγείωσε» κατά λάθος τον μεταλλικό στύλο στο κεφάλι της.

Ο 16χρονος pop σταρ Justin Bieber δέχτηκε επίθεση από «θαυμαστή» που του πέταξε μπουκάλι νερού και τον πέτυχε στο κεφάλι. Αν και πόνεσε λίγο, εκείνος προτίμησε να χαμογελάσει και να κάνει λίγη πλάκα συνεχίζοντας το πρόγραμμα του.

Μία ανάλογη ατυχή στιγμή είχε και η Jennifer Lopez το 2009 στα «American Music Awards» όπου δυσκολεύτηκε να ισορροπήσει πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες Louboutin και έπεσε πάνω στη σκηνή.

Τέλος Beyonce, έπεσε από τις σκάλες ενώ τις κατέβαινε στη διάρκεια συναυλία της αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε κανονικά να τραγουδάει.