Η βασίλισσα της ποπ που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, ήταν πεπεισμένη ότι τον καρκίνο που είχε στον πνεύμονα τον είχαν προκαλέσει τα αέρια που εισέπνευσε κατά τη συντριβή των Δίδυμων Πύργων από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Ντόνα Σάμερ (Donna Summer), ζούσε στη Νέα Υόρκη το 2001 και μάλιστα το διαμέρισμά της ήταν πολύ κοντά στο «σημείο μηδέν».

Σύμφωνα με το TMZ, συγγενείς της ανέφεραν ότι η Σάμερ, από την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος στους δίδυμους πύργους, είχε την εμμονή ότι ο αέρας που εισέπνευσε τότε της προκάλεσε τον καρκίνο στους πνεύμονες που τελικά την σκότωσε.

«Της είχε γίνει εμμονή. Γύριζε όλη μέρα και ψέκαζε τον αέρα, ενώ κάλυπτε όλα τα παράθυρα με μεταξωτά σεντόνια για να εμποδίσει τον αέρα να μπει μέσα στο σπίτι», είπε άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Ιδιαίτερη εντύπωση επίσης προκαλεί η ανώνυμη δήλωση συγγενή της, ότι η Ντόνα Σάμερ πίστευε πως η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια επίθεση στον Χριστιανισμό και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο οι καλοί Χριστιανοί – όπως πίστευε πως ήταν η ίδια – ήταν στόχοι των τρομοκρατών.

Πηγή: radar.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.