Για τη δουλειά του αλλά και για τη σύντροφό του, Ρούλα Ρέβη, μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας, σε πρόσφατή συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η καλή του τον έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα στη ζωή του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την έχει αποκαλέσει φύλακα – άγγελό του.

«Πιστεύω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και η μοναξιά και η ανασφάλεια φεύγει όταν εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ και στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά και γενικότερα με έχει παρακινήσει σε όλα τα επίπεδα να γίνομαι καλύτερος. Δε θεωρώ ότι στο παρελθόν ήμουν ανώριμος, απλώς δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Βλέπω ότι η σχέση μου αυτή με έχει βοηθήσει πολύ και είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα», είπε στο TV Έθνος.

Ο Αποστόλης τόνισε επίσης ότι δεν δέχεται για τον εαυτό του τον τίτλο του «sex symbol», δηλώνοντας ότι είναι μια ταμπέλα που έχει δημιουργηθεί για να βγάζουν κάποιοι χρήματα.

«Αν μαζί με την ταμπέλα είχα και κάποιες οικονομικές απολαβές δεν θα με πείραζε καθόλου ο τίτλος του sex symbol. Είναι ένας ρόλος που έχει δημιουργηθεί για να βγάζουν κάποιοι λεφτά. Στο εξωτερικό υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση που αποφέρει χρήματα. Όμως στην Ελλάδα τι να το κάνεις; Δεν έχει κανένα νόημα. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να εμφανίζομαι ως sex symbol, αλλά να παίζω πολύ καλά κάθε φορά το ρόλο μου», ξεκαθάρισε.

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr