Ιδιαίτερα επιλεκτικός με τη δουλειά του δηλώνει ο Στέλιος Μάινας, καθώς, όπως ισχυρίζεται, τα χρήματα ποτέ δεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

«Προσέχω τι κάνω. Επιλέγω. Αν δεν το πρόσεχα, θα είχα μια κάποια περιουσία. Αλλά σε ό,τι έκανα το χρήμα ήταν πάντα το τελευταίο κομμάτι. Η δυστυχία των ανθρώπων είναι ότι δεν συμβιβάζουν αυτό που είναι με αυτό που θα ήθελαν να είναι.

Από τη στιγμή που συμβιβάστηκα με την απόλυτη ανασφάλεια πορεύομαι πιο ήρεμα. Δεν πρέπει να σε παρασύρει το ποτάμι της αγωνίας του τι θα κάνεις γιατί τότε θα χάσεις το μέτρο του τι γίνεται γύρω σου. Και θα κάνεις επιπολαιότητες, οπότε και θα αρπαχτείς από την πρώτη σχεδία που θα περάσει από δίπλα σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στον καταρράκτη.

Πρέπει, ως ηθοποιός, να μπορείς να κολυμπάς αντίθετα από το ρεύμα του ποταμού και να μπορείς να επιλέγεις σε ποιο ξέφωτο θα βγεις κολυμπώντας. Είναι μια συνεχής άσκηση», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα το Βήμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.