Κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι τη μετάβαση της σέξι Κατερίνας Στικούδη από το μόντελινγκ στο τραγούδι. Η ίδια καλεσμένη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου απάντησε στις κριτικές αλλά και στα κολακευτικά σχόλια του οικοδεσπότη της εκπομπής για την εξωτερική της εμφάνιση που ομολογουμένως δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο:

«Εγώ πιστεύω ότι οι πιο ζουμερές γυναίκες είναι και πιο σέξι, αρέσουν στους άντρες πιο πολύ».

Για το νέο της ξεκίνημα στον χώρο του τραγουδιού, είπε: «Έγινε χρυσός και ο δίσκος, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, είμαι στην Universal τα τελευταία δύο χρόνια, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα και χαίρομαι, είμαι ευγνώμων με το πώς έχουν έρθει».

‘Οταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε αν πλέον δηλώνει μόνο τραγουδίστρια ή και παρουσιάστρια ή μοντέλο, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να απολογούμαι; Συγνώμη, αν αύριο εγώ ξυπνήσω και θέλω να ασχοληθώ με ιατρικά εργαστήρια, θα πρέπει να βγω να απολογηθώ; Τώρα θέλω να κάνω αυτό, γιατί αυτό νιώθω;».
 
Η εκκεντρική τραγουδίστρια – μοντέλο μίλησε και για την προσωπική της ζωή:

«Αν είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, που δεν του αρέσει αυτό που κάνω και θυμώνει και με ζαλίζει δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε», ενώ συμπλήρωσε: «Εμένα μου αρέσει η μοναξιά μου. Όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι, είμαι καλά. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ στη ζωή μου. Αν θέλει να μείνει μαζί μου θα κάνει υπομονή».

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη μας έδειξε και μία άλλη πλευρά που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα: «Ζηλιάρα είμαι και μερικές φορές μπορεί να κάνω σκηνή χωρίς να υπάρχει λόγος. Έτσι, γιατί μου αρέσει να τσακώνομαι».