Τι θα λέγατε να εορτάζεται την άφιξη της νέας χρονιάς δίπλα στην Kim Kardashian; Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε 15.000 ευρώ, μπορείτε να κάνετε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μαζί με την 31χρονη σταρ.

Έναν περίεργο τρόπο σκαρφίστηκε η Kardashian προκειμένου να αυξήσει τα εισοδήματα της. Έτσι, διοργανώνει ρεβεγιόν στο Λας Βέγκας, το βράδυ της παραμονής της νέας χρόνιας, στο οποίο καλεσμένοι μπορούν να είναι όσοι το επιθυμούν και είναι φυσικά πρόθυμοι να βάλλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη. Και αυτό γιατί για να αποκτήσει κάποιος το προνόμιο να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την 31χρονη σταρ πρέπει να πληρώσει 15.000 ευρώ.

Το πάρτι διοργανώνεται στο νυχτερινό κλαμπ «TAO» που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Venetian του Λας Βέγκας. Για όσους δεν έχουν τόσα λεφτά και θέλουν απλά να παρευρεθούν στο πάρτι, μπορούν πληρώνοντας περίπου 150 ευρώ (200 δολάρια) να αγοράσουν μία πρόσκληση.

Όπως φαίνεται, η Kim επιθυμεί να τραβήξει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της μετά το διαζύγιο που πήρε προ μερικών εβδομάδων, αλλά και να αυξήσει τις τραπεζικές της καταθέσεις που δεν είναι και ευκαταφρόνητες. Άλλωστε, μόνο την ημέρα του γάμου της φημολογείται, ότι εισέπραξε το ποσό των 18 εκατ. δολαρίων!